Thursday, 27 November 2014 00:09

UNIVERSE217/ YELLOW DEVIL SAUCE: Αλλαγή ημερομηνίας και line-up της πρεμιέρας του The Unplugged Experience

Written by 

    Λόγω της αυριανής απεργίας των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, η πρεμιέρα του The Unplugged Experience που θα λάμβανε χώρα αύριο στο Six D.O.G.S. με τους Universe217 και Yellow Devil Sauce, μεταφέρεται την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου.

    Ακολουθεί δελτίο τύπου από τη διοργανώτρια αρχή του The Unplugged Experience, Trailblazer Records:

    Μετά από αρκετές δυσκολίες στις οποίες - άθελά του - μας υπέβαλε το πρόγραμμα των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, το πιλοτικό event μεταφέρεται την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και σε αυτό θα εμφανιστούν ΜΟΝΟ οι Universe217.

    Event page (02/12/2014) ---> www.facebook.com/events/729486240466674

    Οι Yellow Devil Sauce - λόγω αδυναμίας στο πρόγραμμά τους για την συγκεκριμένη ημερομηνία - θα εμφανιστούν στις 4 Δεκεμβρίου μαζί με τους Mother of Millions.

    Event page (04/12/2014) ---> www.facebook.com/events/665922533522005

    Η επόμενη εβδομάδα ανήκει στο The Unplugged Experience.

    Μείνετε συντονισμένοι στο www.unplugged.gr για να παίρνετε εγκαίρως όλες τις σημαντικές ενημερώσεις που αφορούν στο The Unplugged Experience της Trailblazer Records.

    Δελτίο Τύπου για το live των Universe217:

    Η δεύτερη season ακουστικών sessions της Trailblazer Records, αυτή τη φορά με τον -ελαφρώς εξελιγμένο- τίτλο “The Unplugged Experience” ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…

    Previously on “The Trailblazer Unplugged Experiment”: Έχοντας προσφέρει σε καλλιτέχνες και κοινό μία season 30 περίπου μουσικών πειραμάτων, βασισμένων στον κεντρικό άξονα “συγκροτήματα του σκληρού ήχου κάνουν ακουστικές διασκευές στα τραγούδια τους” και εκτελεσμένων στον χώρο του Garden4 (Κεραμεικού 4, Χολαργός), μία από τις πιο hot διοργανώσεις του Αθηναϊκού underground επιστρέφει, στο ανακαινισμένο gig space του Six D.O.G.S., ανάγοντας το “πείραμα” σε μία μοναδική “εμπειρία” με σκοπό τη δημιουργία κατανυκτικών συναισθημάτων, αλλά και την -όσο το δυνατόν πιστότερη- μεταφορά της εμπειρίας αυτής, σε ένα κινηματογραφικό επεισόδιο.

    Με σύμμαχο τον Μάνο Γεωργακόπουλο σε ρόλο σκηνοθέτη, το “The Unplugged Experience” θα αποτελέσει μία πρωτόγνωρη προσπάθεια για τα Ελληνικά δεδομένα, συνδυάζοντας ένα open event (η είσοδος σε όλα τα shows θα είναι δωρεάν) με τη λογική ενός κινηματογραφημένου studio session ή ακόμη κι ενός μουσικού documentary.

    Το πιλοτικό event της season, λαμβάνει χώρα τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, 2014 (Πέμπτη θα λαμβάνουν χώρα και τα υπόλοιπα events, για τα οποία φροντίστε να ενημερώνεστε από το www.unplugged.gr) και συμμετέχοντες σε αυτό είναι οι ατμοσφαιρικοί Universe217, μία από τις σημαντικότερες και πλέον επιτυχημένες συμμετοχές και της περσινής season.

    Σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε μαζί μία season γεμάτη ατμόσφαιρα, συναισθήματα και… εμπειρίες!

    ***

    LINKS:
    www.unplugged.gr
    www.facebook.com/unpluggedgreece
    www.facebook.com/pages/Universe217/128661547232566

    ***

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
    Trailblazer Records: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)
    Six D.O.G.S.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 210 3210510

    ***

    Με την υποστήριξη του Red Bull Live Sessions, του Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing (www.unclechronis.com) και του 2 Smoking Barrels Radio Show.

    ***

    Δελτίο τύπου για το live των Μοther of Millions/ Yellow Devil Sauce:

    Tο εμβληματικό ντεμπούτο album των Mother of Millions, με τίτλο “Human”, που κυκλοφόρησε τον 2013 από την Αμερικάνικη Turkey Vulture Records και διανεμήθηκε στην Ελλάδα από την Trailblazer Records, ήταν όχι μόνο η απόδειξη του τι μπορούν να κάνουν, αλλά και μια λύτρωση για τους ίδιους, που είδαν μετά από αρκετά χρόνια ύπαρξης, τη μουσική τους να περνάει στον κόσμο. Με την μεταλλική φωνή του Γιώργου Προκοπίου (επίσης μέλους των prog-heavy rockers POEM) στο οπλοστάσιό τους, οι MoM ζωγραφίζουν τις σινεματικές μελωδίες τους πάνω σε έναν prog metal καμβά, δημιουργώντας ένα πότε εφιαλτικό και πότε λυτρωτικό κλίμα, το οποίο λοξοκοιτάει την κληρονομιά των μεγάλων Pain of Salvation.

    Το unplugged είναι γνώριμο σε αυτούς, όπως και ο πειραματισμός, με τον οποίον -όπως φαίνεται- θα εμπλουτίσουν το ακουστικό set τους, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας την επίσημη πρεμιέρα της season (θα έχει προηγηθεί το πιλοτικό επεισόδιο, μια εβδομάδα πριν) για το The Unplugged Experience.

    ***

    Μαζί τους θα εμφανιστούν οι heavy-to-the-bone Yellow Devil Sauce που πραγματοποίησαν ένα από τα πιο επιτυχημένα πειράματα της περσινής season, στο The Trailblazer Unplugged Experiment και που θα εκτελέσουν σε ακουστική μορφή και κάποια τραγούδια από τον νέο τους πολυσυζητημένο δίσκο "Right Under Your Nose".

    ***

    LINKS:
    www.unplugged.gr
    www.facebook.com/unpluggedgreece
    www.facebook.com/motherofmillionsband
    www.facebook.com/pages/Yellow-Devil-Sauce/157785804359718

    ***

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
    Trailblazer Records: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)
    Six D.O.G.S.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 210 3210510

    ***

    Με την υποστήριξη του Red Bull Live Sessions, του Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing (www.unclechronis.com) και του 2 Smoking Barrels Radio Show.

    ***