Thursday, 27 November 2014 01:56

FLOTSAM AND JETSAM: Αποχώρησε ο drummer και συνιδρυτής Kelly Smith

Written by 

    Ακόμη μία σημαντικότατη αλλαγή μέλους μέσα στο 2014 για τους Flotsam and Jetsam, καθώς αποτελεί παρελθόν από την ιστορική μπάντα ο drummer και συνιδρυτής της, Kelly Smith. Ο 49χρονος μουσικός επικαλέστηκε σοβαρότατα προβλήματα στον οικογενειακό του κύκλο που δεν του έδιναν άλλα περιθώρια.

    Τα όσα είπε ο Kelly Smith σχετικά με την αποχώρηση του: «Toν Αύγουστο η οικογένεια μου υπέφερε από τον χαμό 2 μελών της και ένα τρίτο βρίσκεται αυτή την στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση. Όλα αυτά με αποσπούν από το focus μου στους Flotsam and Jetsam για το άμεσο μέλλον.»

    Και συμπλήρωσε: «To 1982 oι Flotsam (αρχικά ως Dredlox, μετά ως Dogz) δημιουργήθηκαν στο Scottsdale της Arizona στην πίσω εσωτερική αυλή του πατρικού μου. Παρά την πρόοδο που κάναμε, με μεγάλη μου πίκρα αδυνατό να ακολουθήσω αυτό το ταξίδι, και όπως πάντα θέλω το καλύτερο για τους συμπαίκτες μου που συνεχίζουν τον αγώνα. Flotz til Death.»

    Να θυμίσουμε πως φέτος 2 ιστορικά μέλη των Flotsam and Jetsam, οι Edward Carlson (κιθάρες) και Jason Ward (μπάσο) αντικαταστάθηκαν από τους Steve Conley και Michael Spencer αντίστοιχα. Σύντομα το group θ' ανακοινώσει λεπτομέρειες πάνω στο νέο album που ετοιμάζει για την άνοιξη του 2015, όπως και το νέο του drummer.