Thursday, 04 December 2014 09:11

LILLIAN AXE: Απεβίωσε ο παλιός κιθαρίστας τους, Jon Ster, από καρδιακή προσβολή

Written by 

    Ο πρώην κιθαρίστας των Lillian Axe και Stiff, Jon Ster, απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών στο νοσοκομείο του Presbyterian στο Dallas, μετά από καρδιακό επεισόδιο που είχε στις αρχές της εβδομάδας.

    Ο Ster έπαιζε στους Stiff μέχρι να μεταγραφεί στους Lillian Axe για το ομότιτλο ντεμπούτο τους, το 1988. Έπαιξε στα "Love + War" (1989), "Poetic Justice" (1992) και "Psychoschizophrenia" (1993). Μετά την διάλυση των Lillian Axe, συμμετείχε στους Velvet Poker Dogs και Brand New Machine.

    O πρώην συμπαίκτης του στους Lillian Axe, Steve Blaze, δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένας τρομερός, στιβαρός κιθαρίστας, έπαιζε πλήκτρα, τραγουδούσε και πάνω απ' όλα, ήταν ένας star. Έκανε τους ανθρώπους να γελούν και να χαμογελούν, και να θέλουν να είναι τριγύρω του. Τα τελευταία χρόνια έτυχε να τον δω μονάχα μία φορά και είπαμε τις ιστορίες μας από τα 12 χρόνια που περάσαμε μαζί στους Lillian Axe

    «Ούτε τον άκουσα ούτε τον είδα ποτέ σε κακό mood. Δεν μίλησε ποτέ άσχημα για κανέναν. Του άρεσε να περιοδεύει, και αγαπούσε οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική. Ήταν ο τύπος που όλοι ήθελαν να του μιλήσουν μετά το show.»

    RIP, Jon.