Wednesday, 11 February 2015 21:09

DOUG ALDRICH (πρώην Whitesnake/ Dio) προς DEE SNIDER (Twisted Sister): «Eίσαι μεγάλος κόπανος»

Written by 

    Ο κιθαρίστας Doug Aldrich (νυν Revolution Saints, πρώην Whitesnake, Dio, Lion, κ.ά.) αποκάλεσε τον Dee Snider «μεγάλο κόπανο», αφότου ο frontman των Twisted Sister έθεσε υπό αμφισβήτηση τη σημασία των Whitesnake δίσκων στους οποίους έχει εμφανιστεί ο Aldrich.

    Στις 9 Φεβρουαρίου, ο Snider ρώτησε το εξής τους 124.000 followers του στο Twitter: «Σε ποιο σημαντικό Whitesnake album έχει παίξει ο Doug Aldrich; Απλώς ρωτάω...», και στη συνέχεια έγραψε «Έχω βαρεθεί τους μουσικούς που εντάχθηκαν σε διάσημα συγκροτήματα μετά την μεγάλη επιτυχία τους, και μετά ισχυρίζονται ότι έρχονται από αυτά τα συγκροτήματα. Δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να φθάσουν στη κορυφή αυτές οι μπάντες!»

    Η άμεση απόκριση του Aldrich ήταν: «Φίλε Dee Snider, έκανα ό,τι μπορούσα για να προχωρήσει το συγκρότημα μπροστά. Είχα την ευλογία να γράψω 30 τραγούδια για τους Whitesnake. Eίσαι μεγάλος κόπανος, πάντως. Χα, χα!»

    Υπενθυμίζουμε πως ο Doug Aldrich αποχώρησε από τους Whitesnake τον περασμένο Μάιο λόγω φορτωμένου προγράμματος με συναυλίες και studio υποχρεώσεις. Ο 50χρονος κιθαρίστας έπαιξε στα studio LP's "Good to be Bad" (2008) και "Forevermore" (2011), όπως και στα πολλά live albums/ DVD's της μπάντας του David Coverdale από το 2006 ως το 2013.