Tuesday, 03 March 2015 23:03

THIS. IS. HAMMER. No. 363

Written by 

    Από αύριο, ο πολυποίκιλος metal πλανήτης τού σήμερα ξεδιπλώνεται στις σελίδες του METAL HAMMER Μαρτίου, δίνοντας βάση γι' ακόμη μία φορά στις σημαντικότερες κυκλοφορίες του μήνα σε Ελλάδα και εξωτερικό. 'Ενα πλήρες τεύχος που μας βάζει παράλληλα και σε πλήρη συναυλιακή διάθεση, καθώς ο τρέχων μήνας θα απασχολήσει αρκετά τις σκηνές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Σ' αυτή την live διάθεση συμβάλλει και το live DVD των Nightstalker που έρχεται μαζί με το νέο τεύχος. 

    Go get some!

    ΘΕΜΑΤΑ:
    Nightwish, Scorpions, Nightstalker, Planet of Zeus, Steven Wilson, The Gentle Storm (Anneke van Giersbergen & Arjen Lucassen), The Agonist, Sacral Rage, Desert Near the End, Angra, Demolition Train

    EIΔΙΚA ΑΦΙΕΡΩΜΑTA:
    Comics & Metal - Βίοι παράλληλοι

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE:
    Sanctuary – “Refuge Denied”

    LOOK AT YOURSELF:
    Jeff Walker (Carcass)

    STAGE HAMMER:
    Monster Magnet, Blues Pills, Sabaton/ Delain/ Battle Beast, Sólstafir, Scanner, Eluveitie

    ΟΝΕ ΒΥ ΟΝΕ:
    Γιάννης Σπάθας (Socrates Drunk the Conium)

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE:
    Machine Head

    ΗORROR:
    Dødheimsgard, Melechesh, Torche, Slavebreed/ Birdflesh, Αcherontas



    ΑΦΙΣΑ:
    Machine Head, Sabaton




    Το καινούργιο τεύχος του METAL HAMMER συνοδεύεται και από το πρώτο live DVD στην ιστορία των Nightstalker, στο οποίο παρακολουθούμε τη μεγάλη συναυλία (2 ολόκληρες ώρες) που έδωσε η ιστορική ελληνική heavy rock μπάντα στο Gagarin της Αθήνας τον περασμένο Απρίλιο, μ' αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων δράσης της. Για τις ανάγκες αυτής της εμφάνισης, τους 'Stalker πλαισίωσαν στη σκηνή κάποιοι εξαίρετοι φίλοι από το εγχώριο rock 'n roll γίγνεσθαι, όπως οι The Last Drive, Deus X Machina, Lord 13, 1000Mods, Planet of Zeus και άλλοι.