Sunday, 22 March 2015 14:04

DARK ANGEL: «O νέος δίσκος θα επιχειρήσει να διαλύσει τους πάντες»

Written by 

    Οι Dark Angel αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το comeback album τους, και ο εμβληματικός drummer Gene Hoglan (Testament, Death, Fear Factory, Strapping Young Lad) μίλησε σχετικά με τον δίσκο και την επιστροφή της ιστορικής thrash metal μπάντας εν γένει.

    Για την απόφαση τους να επανενωθούν πριν 2 χρόνια: «Ήταν κάτι που μου έλεγε ο manager μου να κάνω για 3 ή 4 χρόνια. Μου έλεγε ότι ήταν κάτι που μπορώ να ελέγξω. Είναι η δική μου μπάντα, το δικό μου υλικό. Θα μπορούσα να αφιερώσω πολύ χρόνο και ενέργεια σε αυτό. Δεν θα ήμουν απλά ένας «υπάλληλος», όπως στις άλλες μπάντες. Πιστεύω πως μέσω των Dark Angel θα έβγαζα περισσότερα χρήματα, καθώς πρόκειται για το δικό μου κτήμα. Έτσι, είδα ότι μέσα στο 2014 θα έχω πιο ελεύθερο πρόγραμμα. Επομένως ήρθα σε επαφή με τον πρώτο μας τραγουδιστή, Don Doty, κι εκείνος ανακοίνωσε ανεξάρτητα ότι επανενώνει τη μπάντα. Εμείς, όταν μίλησαμε, εξετάσαμε το ενδεχόμενο να έχουμε και αυτόν και τον Ron Rinehart στο line- up, άρα δύο τραγουδιστές. Αλλά δεν προχώρησε με τον Don. Οπότε, επικεντρωθήκαμε στο line- up του "Leave Scars", γιατί εκείνο το line- up είχε τη περισσότερη πλάκα. Ο Jim Durkin είναι φοβερός. Και όλοι οι άλλοι... Περνάμε υπέροχα μαζί και γράφουμε πραγματική οργισμένη μουσική.»

    Για τις ετοιμασίες του νέου δίσκου: «Γράφουμε υλικό εδώ και 8 μήνες, ο καθένας μόνος του. Μόνο εγώ με τον Jim έχουμε βρεθεί κανα δυο φορές, και ρίξαμε στο τραπέζι αμέτρητα riffs. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό που ετοιμάζουμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαλύσουμε τους πάντες. Το ότι είμαστε μία thrash metal μπάντα από τα '80s δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μουσικά μέχρι ενός σημείου. Δεν θέλω να κάνω Pro Tools στα τύμπανα. Σίγουρα η παραγωγή του δεν θα μοιάζει αυτά που συνήθως ακούγονται σήμερα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ οργανικό και να πιάσουμε το live feeling στην ηχογράφηση. »