Tuesday, 09 June 2015 23:40

UP THE HAMMERS FEST: Heavy Load tribute με μέλος του ιστορικού group! - Kι άλλες ανακοινώσεις

Written by 

    Mία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το Up the Hammers festival στους οπαδούς των προ πολλού διαλυμένων cult Σουηδών Heavy Load, καθώς η tribute μπάντα Ηeathens from the North που συστάθηκε για να τιμήσει το έργο τους θα περιλαμβάνει στη σύνθεση της τον κιθαρίστα και συνθέτη των Heavy Load, Eddy Malm!

    Aυτή θα είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέλος των Heavy Load θα παίξει τραγούδια τους επί σκηνής από τότε που το συγκρότημα έδωσε τη τελευταία του συναυλία στα μέσα των '80s. Θα τον πλαισιώσουν οι Deathmaster (Doomsword) και Marta Gabriel (Crystal Viper, Jack Starr's Burning Starr).

    Επιπροσθέτως, το festival ανακοίνωσε την επιστροφή των Heir Apparent στις ελληνικές σκηνές, αυτή τη φορά με τραγουδιστή τον εξαιρετικό Will Shaw. Οι Αμερικανοί power metallers θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια από τη κυκλοφορία του "Graceful Inheritance" ντεμπούτου τους μ' ένα special show. Άλλες νέες ανακοινώσεις αφορούν τους Γερμανούς Tempest, τους Ιταλούς Etrus Grave και τους Λονδρέζους newcomers Seven Sisters.

    Υπενθυμίζουμε πως η ενδέκατη έκδοση του Up the Hammers festival θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο club Κύτταρο. Το μέχρι στιγμής line- up έχει ως εξής:

    VIRGIN STEELE (USA)
    HEATHENS FROM THE NORTH (SWE/ITA/POL)
    HEIR APPARENT (USA)
    LETHAL (USA)
    RUTHLESS (USA)
    IRONSWORD (POR)
    VISIGOTH (USA)
    BELOW (SWE)
    TEMPEST (D)
    ETRUS GRAVE (I)
    SACRAL RAGE (GR)
    SOLITARY SABRED (CYP)
    ETERNAL CHAMPION (USA)
    SEVEN SISTERS (UK)