Thursday, 10 December 2015 19:13

JIMMY PAGE (LED ZEPPELIN): Επιστροφή στα δρώμενα προετοιμάζει για το 2016

Written by 

    Ο κιθαρίστας των θρυλικών Led Zeppelin, Jimmy Page, με δηλώσεις του στο βρετανικό “Classic Rock” εμφανίστηκε σίγουρος πως θα επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις εντός του 2016 και υποστήριξε πως συνθέτει μουσική εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε έχει κάνει στο παρελθόν.

     

    Σύμφωνα με τον ίδιο: «Μου πήρε αρκετό καιρό να φτάσω σ’ αυτό το σημείο, μα ήθελα να γίνουν όλα σωστά. Θα υπάρξουν σίγουρα εκπλήξεις, άλλωστε αυτό κάνω σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.».

    Ο Βρετανός θρύλος εξήγησε πως ο λόγος που τα σχέδια για νέο δίσκο και περιοδεία καθυστέρησαν εξαιτίας της ενασχόλησής του με τις επανακυκλοφορίες του καταλόγου των Led Zeppelin που ξεκίνησε πέρυσι και συμπεριλάμβανε μεγάλο όγκο ακυκλοφόρητου υλικού.

    «Ήταν όλα ζήτημα εύρεσης χρόνου.», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο μόνος τρόπος να βρεθεί ο χρόνος αυτός είναι να ολοκληρωθούν όλες οι υπόλοιπες υποχρεώσεις. Δουλεύω πολύ πάνω σε υλικό των Led Zeppelin εδώ και λίγα χρόνια. Είχα ολοκληρώσει τα συνοδευτικά CDs πριν από την επανακυκλοφορία των τριών πρώτων albums (σ.σ. “I”, “II”, “III”) όμως έπρεπε να τελειώσω και τα βιβλιαράκια καθώς και να πραγματοποιήσω την προώθηση αυτής της κίνησης. Επομένως δεν μπορούσα να ασχοληθώ απερίσπαστα με κάποιο άλλο θέμα φέτος. Του χρόνου, όμως, θα γίνει το μπαμ!».

    Αναφορικά με τον νέο προσωπικό του δίσκο, ο Jimmy Page δήλωσε: «Σκέφτομαι τις νέες μου συνθέσεις με εντελώς διαφορετικό τρόπο και αυτό έχει μία ιδιαίτερη γοητεία και με ενθουσιάζει.».

    Παρ’ όλο που δεν έχει ακόμη βρει μέλη ώστε να βγει σε περιοδεία, έχει ήδη στο μυαλό του αρκετά ολοκληρωμένο τον τρόπο με τον οποίο θα αποδοθεί το υλικό ζωντανά: «Θα υπάρχει υλικό απ’ όλες τις περιόδους της καριέρας μου. Έτσι το βλέπω. Επαναλαμβάνω όμως πως θα υπάρχουν εκπλήξεις. Δεν θα είναι εκείνο που ο κόσμος θα περιμένει από ‘μένα.».

    «Στο μυαλό μου το έχω σαν ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες show όπου θα μπορώ να αυτοσχεδιάζω κάθε βράδυ. Είμαι βέβαιος πως οι αναγνώστες θα καταλάβουν τι εννοώ.», προσέθεσε κλείνοντας.