Friday, 01 April 2016 20:58

VEKTOR: “Pillars of Sand” (νέο κομμάτι)

Written by 
    VEKTOR: “Pillars of Sand” (νέο κομμάτι)

    Λίγο περισσότερες από 30 ημέρες θα χρειαστεί να περιμένουμε για το “Terminal Redux”, την τρίτη δισκογραφική δουλειά των Αμερικανών prog thrashers Vektor, που κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου μέσω της Earache. Για να γίνει λίγο πιο ανώδυνη αυτή η αναμονή, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το τραγούδι “Pillars of Sand” το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

    Ο δίσκος είναι ενιαίας θεματολογίας με φουτουριστικό post-apocalyptic concept που διαδραματίζεται στο διάστημα και θα είναι διαθέσιμος σε CD και βινύλιο με κάποιες από τις εκδόσεις να είναι υπογεγραμμένες. Το album ηχογραφήθηκε στο προσωπικό studio των Vektor και στο Panther Pro-Audio της Philadelphia ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Byron Filson στα Villain Studios της Arizona. Το πανέμορφο artwork σχεδίασε ο Adam Burke.

    Track listing:

    01. Charging the Void
    02. Cygnus Terminal
    03. LCD (Liquid Crystal Disease)
    04. Mountains Above the Sun
    05. Ultimate Artificer
    06. Pteropticon
    07. Psychotropia
    08. Pillars of Sand
    09. Collapse
    10. Recharging the Void

    Περισσότερα για τους Vektor θα βρείτε στην καλύτερη συνέντευξη που θα διαβάσετε από αυτούς με αφορμή την κυκλοφορία του "Terminal Redux" και η οποία θα υπάρχει στις σελίδες του νέου τεύχους του Metal Hammer που κυκλοφορεί την Τρίτη 5 Απριλίου.