Saturday, 09 April 2016 10:26

VILLAGERS OF IOANNINA CITY: Αλλαγή χώρου διεξαγωγής της συναυλίας της Παρασκευής

Written by 
    VILLAGERS OF IOANNINA CITY: Αλλαγή χώρου διεξαγωγής της συναυλίας της Παρασκευής

    Λόγω αυξημένης ζήτησης και εξάντλησης των εισιτηρίων, οι πεντατονικοί δρόμοι, οι παραδοσιακές κλίμακες και τα δυνατά riffs των V.I.C. θα ταρακουνήσουν τους τοίχους του Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13) την Παρασκευή 15 Απριλίου αντί του Fuzz όπου και είχε προγραμματιστεί αρχικά η συναυλία. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι ψυχεδελικοί blues rockers The Road Miles και η τιμή του εισιτηρίου έχει διαμορφωθεί τόσο για την προπώληση όσο και για το ταμείο τη βραδιά του live στα 12€ ενώ ισχύουν κανονικά και όσα είχαν διατεθεί ως τώρα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα σημεία απ’ τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο καθώς και το δελτίο τύπου του event.

    Εισιτήρια προπωλούνται, προς 12 ευρώ: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr.
    Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 12 ευρώ.
    Παρασκευή 15 Απριλίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr)
    Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Τα λόγια τείνουν να γίνουν περιττά για τους V.I.C. Ένα συγκρότημα που ξεκίνησε σαν ένα “καλά κρυμμένο” μυστικό, γνωστό σε ελάχιστους μυημένους, και εξελίχθηκε σε όνομα που προσλαμβάνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, όχι στηριζόμενο σε κάποιου είδους promotion ή marketing αλλά, κυρίως, στην από στόμα σε στόμα μετάδοση πως κάτι νέο και πολύ σπουδαίο προκύπτει, μετά από πολλά χρόνια, μέσα από την ελληνική σκηνή.
    Μιλάμε για μία μπάντα που ξεκίνησε πριν από περίπου οκτώ χρόνια και με σεμνότητα, επιμονή και πολλή δουλειά έχει διανύσει μία θαυμαστή πορεία, βλέποντας τις πρώτες μικρές συναυλίες μπροστά σε λίγους γνώστες να εξελίσσονται σε sold-out εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους, σε κάθε μέρος της Ελλάδας, και τα πρώτα ενθαρρυντικά λόγια μετά το promo CD του 2010 να μετατρέπονται σε διθυραμβικές κριτικές για το ντεμπούτο album, “Riza”, από το σύνολο του μουσικού Τύπου αλλά και ενός ραγδαία αυξανόμενου κοινού. Η εντυπωσιακή τους πορεία επιβεβαιώθηκε στο θριαμβευτικό sold out show στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μπροστά σε 6.000 (!!!) θεατές, τον περασμένο Σεπτέμβριο, και συνεχίστηκε με την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους - σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Μόναχο, η Ζυρίχη, το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη και πολλές άλλες. Εν αναμονή του δεύτερου album τους λοιπόν, θα τους απολαύσουμε σε ένα τελευταίο club show στην Αθήνα.
    Special guests της βραδιάς, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες μπάντες της αθηναϊκής σκηνής. The Road Miles είναι το όνομα της πενταμελούς παρέας που είναι μαζί από το 2014, αλλά έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα EP (“Hues Of Grit” / Φεβρουάριος 2015) και ένα album (“Gold and Shadows” / Νοέμβριος 2015). Σκοτεινές blues rock συνθέσεις σε ψυχεδελικό μοτίβο, υπνωτικοί ρυθμοί και μελωδικές κιθάρες που αναδύουν μυρωδιά μεστού, παλαιωμένου ουϊσκυ. Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή του ήχου τους, στην οποία πρέπει να προσθέσουμε την αντίστοιχη θεματολογία, τραγουδισμένη με τόλμη και πάθος από θηλυκά φωνητικά.