Wednesday, 15 June 2016 15:35

CRUCIFIED BARBARA: Ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους

Written by 
    CRUCIFIED BARBARA: Ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους

    Το θηλυκό rock συγκρότημα Crucified Barbara από τη Σουηδία ανακοίνωσε το τέλος του δύο χρόνια μετά από το τελευταίο τους album "In the Red".

     Η μπάντα δήλωσε: «Σήμερα με μεγάλη λύπη σας λέμε πως ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Οι Crucified Barbara ήταν το όνειρό μας και όλοι εσείς το κάνατε πραγματικότητα! Οι στιγμές που περάσαμε και μοιραστήκαμε μαζί ως συγκρότημα πάνω και κάτω από τη σκηνή μαζί σας παιδιά, αφήνει αναμνήσεις που ο χρόνος δεν μπορεί να σβήσει».

    «Οι ζωές μας χωρίστηκαν και πρέπει να προχωρήσουμε. Τα τελευταία χρόνια μας άφησαν σημάδια και πλέον ο ενθουσιασμός του να παίζουμε μαζί χάθηκε. Αλλά είμαστε μουσικοί στην καρδιά και δεν έχουμε παίξει ακόμη την τελευταία μας νότα οπότε ίσως να ιδωθούμε ξανά υπό διαφορετικές συνθήκες. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους δουλέψαμε αυτά τα χρόνια και πίστεψαν σε εμάς όταν κανείς άλλος δε το έκανα. Αλλά χωρίς εσάς, τους fans μας, δε θα είχαμε δει την ομορφιά και τη δύναμη της rock μουσικής. Ευχαριστούμε ξανά που κάνατε το όνειρό μας πραγματικότητα! Σας ευχόμαστε τα καλύτερα και σας δίνουμε τον μεγαλύτερο σεβασμό!»