Wednesday, 14 September 2016 22:28

BOLT THROWER: Τίτλοι τέλους για τους θρυλικούς Βρετανούς

Written by 
    BOLT THROWER: Τίτλοι τέλους για τους θρυλικούς Βρετανούς

    Ακριβώς ένα χρόνο πριν, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2015, έφυγε από την ζωή ο drummer, ο φίλος, ο αδελφός των Bolt Thrower, Martin 'Kiddie' Kearns.

    Έχοντας αφήσει ένα τεράστιο κενό στη ζωή τους και με αφορμή την πρώτη επέτειο από τον θάνατο του, οι Βρετανοί μέσα από μια λιτή ανακοίνωση στην προσωπική τους σελίδα έβαλαν τους τίτλους τέλους στην τριαντάχρονη πορεία τους αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στην παγκόσμια κοινότητα της μουσικής που αγαπάμε.

    Second To None

    “Εκ μέρους της μπάντας και της οικογένειας του Kiddie, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις σκέψεις σας και την υποστήριξη σας τους τελευταίους 12 μήνες. Μαζί με την οικογένεια του Kiddie αποφασίσαμε συνειδητά να κρατήσουμε αυτόν τον αναπάντεχο θάνατο σαν ένα προσωπικό ζήτημα και να πάρουμε χρόνο για να το αντιμετωπίσουμε.

    Όταν ο Kiddie ήρθε στη μπάντα το 1994, παρόλο που ήταν μόλις 17 χρονών, βελτίωσε αμέσως την μπάντα στα live της και κανείς δεν ήταν πιο πιστός και περήφανος σαν μέλος των Bolt Thrower απ’ αυτόν. Περάσαμε 20 χρόνια μαζί, περιοδεύσαμε σε όλο το κόσμο με τρείς διαφορετικούς τραγουδιστές, αλλά ήταν πολλά περισσότερα από ένας απλός drummer για εμάς. Οπότε όταν κουβαλήσαμε το φέρετρό του στην τελευταία του κατοικία, η θέση του drummer των Bolt Thrower θάφτηκε μαζί του. Ήταν και θα μείνει για πάντα Ο drummer για τους Bolt Thrower, η δύναμη και ο φίλος μας Martin 'Kiddie' Kearns.

    Όσο για εμάς του υπόλοιπους, οι Bolt Thrower ήταν η ζωή μας για 30 χρόνια, ποτέ δεν μας καθοδήγησαν τα λεφτά, η δόξα ή το εγώ μας, μόνο οι δικές μας προσωπικές αρχές και ηθικές αξίες που μας οδήγησαν μέσα στη ζωή και οι οποίες μας έδεσαν σαν φίλους πολύ πριν την δημιουργία των Bolt Thrower…”

    “We are not now that strength which in old days
    moved earth and heaven; that which we are, we are;
    One equal temper of heroic hearts,
    made weak by time and fate, but strong in will
    To strive, to seek, to find, and not to yield.”

    - Tennyson – 1833