Thursday, 09 March 2017 19:52

BOLT THROWER: Μήπως ετοιμάζουν κάτι;

Written by 
    BOLT THROWER: Μήπως ετοιμάζουν κάτι;

    Οι σπουδαίοι Bolt Thrower διαλύθηκαν πριν μισό χρόνο με αφορμή την 1η επέτειο του θανάτου του drummer τους Martin "Kiddie" Kearns , ο οποίος "έφυγε" σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο άτυχος μουσικός πριν λίγες μέρες θα έκλεινε τα 40 του χρόνια και οι Βρετανοί deathsters προέβησαν σε μία επίσημη ανακοίνωση για να τον τιμήσουν, στην οποία παράλληλα φέρονται πως ετοιμάζουν μία απροσδόκητη έκπληξη προς τους απανταχού οπαδούς τους...

    Στις 7 Μαρτίου έγινε η εξής ανάρτηση στη σελίδα των Bolt Thrower:

    «Σήμερα θα ήταν τα 40ά γενέθλια του Kiddie. Είναι μία στενάχωρη μέρα, γεμάτη όμως σπουδαίες αναμνήσεις, και θέλουμε όλοι μαζί να υψώσουμε τα ποτήρια μας εις μνήμην ενός φίλου που μας λείπει πολύ. Eίμαστε σίγουροι πως τα παιδιά του, ο Leon και Max, θα συνεχίσουν να τιμούν το αίμα του και την κληρονομιά που άφησε ως πατέρας, η κληρονομιά του ως άνθρωπος παραμένει ζωντανή μέσα στην καρδιά και το μυαλό όλων όσων είχαν την τιμή να τον αποκαλούν φίλο τους, ενώ η κληρονομιά του ως σπουδαίος drummer είναι ζωντανή μέσα από τη μουσική του. Δυστυχώς, όμως, και για διάφορους λόγους, ο Kiddie κυκλοφόρησε μόλις 2 δίσκους με τους Bolt Thrower, παρόλο που ήταν στη μπάντα για πάνω από 20 χρόνια δίνοντας μαζί μας εκατοντάδες συναυλίες. Χρωστάμε πολλά περισσότερα στην αφοσίωση του και σε όσα άφησε πίσω του ως drummer. Κι αυτό είναι ένα χρέος το οποίο θα αρχίσουμε να ξεπληρώνουμε πολύ σύντομα... Αυτό είναι για εσένα, Kiddie!»

    Δε μένει παρά να περιμένουμε το επόμενο βήμα αυτής της ιστορικής μπάντας. Eλπίζουμε τα κανόνια να μην έχουν σιγήσει οριστικά.

    For those once loyal! RIP, Kiddie