Saturday, 01 October 2016 09:41

ALTER BRIDGE: "The Other Side" (νέο τραγούδι)

Written by 
    ALTER BRIDGE: "The Other Side" (νέο τραγούδι)

    Οι Alter Bridge των Myles Kennedy (Slash) και Mark Tremonti (Creed, Tremonti) κυκλοφορούν σε λίγες μέρες τον πέμπτο τους δίσκο που θα ονομάζεται "The Last Hero". Ακούμε ένα δείγμα με το "The Other Side".

    Παραγωγός του album είναι ο Michael "Elvis" Baskette (Slash, Trivium, Tremonti) και το mastering ανέλαβε ο βραβευμένος με Grammy, Ted Jensen.

    To "The Last Hero" θα περιέχει τα:

    01. Show Me a Leader
    02. The Writing on the Wall
    03. The Other Side
    04. My Champion
    05. Poison in Your Veins
    06. Cradle to the Grave
    07. Losing Patience
    08. This Side of Fate
    09. You Will be Remembered
    10. Crows on a Wire
    11. Twilight
    12. Island of Fools
    13. The Last Hero