Friday, 07 October 2016 21:31

GRAHAM BONNET BAND: “Dead Man Walking” (νέο κομμάτι)

Written by 
    GRAHAM BONNET BAND: “Dead Man Walking” (νέο κομμάτι)

    Στις 4 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο album της μπάντας του Graham Bonnet, γνωστού απ’ τη θητεία του ως τραγουδιστής σε μπάντες όπως οι Rainbow, οι Michael Schenker Group και οι Alcatrazz. Ο δίσκος με τίτλο “The Book” θα έρθει στα χέρια μας μέσω της Frontiers, και παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι “Dead Man Walking”.

    Track listing:

    CD1 (νέα κομμάτια):

    01. Into The Night
    02. Welcome To My Home
    03. Earth's Child (I Am Your Son)
    04. Rider
    05. Dead Man Walking
    06. Strangest Day
    07. The Dance
    08. Where Were You?
    09. The Book
    10. Everybody Wants To Go There
    11. California Air

    CD2 (επανηχογραφήσεις):

    01. Eyes Of The World
    02. All Night Long
    03. Lost In Hollywood
    04. Since You Been Gone
    05. Night Games
    06. S.O.S.
    07. Assault Attack
    08. Dancer
    09. Desert Song
    10. Island In The Sun
    11. Hiroshima Mon Amour
    12. God Blessed Video
    13. Will You Be Home Tonight
    14. Witchwood
    15. Stand In Line
    16. Here Comes The Night (Down Without A Fight)

    Ας θυμηθούμε και το video clip με εύρος 360 μοιρών για το κομμάτι “Into the Night”, που ήταν το πρώτο δείγμα από το album της μπάντας όπου συμμετέχει στα τύμπανα ο Mark Zonder των Warlord και των Fates Warning και στα πλήκτρα του 2ου CD ο Άγγελος Βαφειάδης των Warlord.