Thursday, 10 November 2016 15:10

SYSTEM OF A DOWN: Έχουν 15 νέα τραγούδια έτοιμα – δηλώσεις

Written by 
    SYSTEM OF A DOWN:  Έχουν 15 νέα τραγούδια έτοιμα – δηλώσεις

    Ο drummer των System of a Down, John Dolmayan αποκάλυψε σε συνέντευξη στο περιοδικό Kerrang! πως υπάρχουν αρκετά έτοιμα τραγούδια και την πιθανότητα διαδόχου του "Hypnotize" (2005).

    Συγκεκριμένα είπε: «Δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό εδώ και 6 χρόνια. Έχουμε 15 κομμάτια που πιστεύω ότι αξίζουν να γίνουν δίσκος. Όσον αφορά την κυκλοφορία του, δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο. Θέλω όλοι να νιώθουν καλά με αυτό. Αυτό προσπαθούμε να καταφέρουμε αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη πίεση καθώς πάνε 11 χρόνια από την τελευταία μας δουλειά.»

    Συμπληρώνει: «Οι ικανότητές μας είναι καλύτερες από ποτέ και δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Δεν προσπαθούμε να βγάλουμε ένα album που θα είναι το δεύτερο μέρος του "Toxicity", επειδή απλά αποτελεί τον μεγαλύτερό μας δίσκο. Η νέα δουλειά πρέπει να αντιπροσωπεύει τους νέους μας fans, ώστε να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε επαναπαυτεί. »

    Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής Serj Tankian, μείωσε τις πιθανότητες για νέο album. Εδώ τα λόγια του: «Θα μαζευτούμε όλοι μαζί και θα δούμε αν αυτά τα κομμάτια είναι System ή όχι. Και ποιος ξέρει; Αν είναι, όλα καλά. Αν δεν είναι, πάλι όλα καλά.»

    Στη συνέχεια, υπερασπίστηκε την απόφασή του να ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε άλλα projects παρά στο συγκρότημα: «Μερικοί άνθρωποι με κρίνουν. Συμβουλεύουν να σταματήσω να κάνω ό,τι κάνω και να ασχοληθώ με έναν καινούριο δίσκο των System. Πάντα υπάρχουν τέτοια άμυαλα άτομα και προφανώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν σου αρέσει να δημιουργείς συνέχεια την ίδια μουσική, κάντο. Εγώ δε το κάνω κι ούτε πρόκειται.»