Friday, 19 May 2017 08:34

BODY COUNT: “The Ski Mask Way” (νέο video clip)

Written by 
    BODY COUNT: “The Ski Mask Way” (νέο video clip)

    Από τις 31 Μαρτίου και μέσω της Century Media κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των Body Count του τεράστιου Ice-T με τίτλο “Bloodlust”.

    Στο Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί, συνομιλούμε με τον κιθαρίστα και συνιδρυτή της μπάντας, Ernie C σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη μουσική μα και για τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που εμπνέουν την δημιουργία της από τους Body Count από το ξεκίνημα της πορείας τους μέχρι σήμερα.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το animated video για το τραγούδι “The Ski Mask Way” που αντλεί την έμπνευσή του από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι προβάλλουν τον πλούτο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται έτσι από μόνοι τους στόχοι ληστειών. Τη δημιουργία του επιμελήθηκε ο Tommy Ruffin.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Will Putney και συμμετέχουν ως guests τεράστια ονόματα του metal χώρου όπως ο Max Cavalera (Soulfly, ex-Sepultura), ο ηγέτης των Megadeth, Dave Mustaine καθώς και ο frontman των Lamb of God, Randy Blythe. Παράλληλα, μέλη των Body Count είναι οι παλιοσειρές Juan Garcia στις κιθάρες (ex-Agent Steel) και Vince Dennis στο μπάσο (ex-Steel Prophet).

    Track listing:

    01. Civil War (feat. Dave Mustaine)
    02. The Ski Mask Way
    03. This Is Why We Ride
    04. All Love Is Lost (feat. Max Cavalera)
    05. Raining Blood / Postmortem (Slayer medley)
    06. God, Please Believe Me
    07. Walk With Me… (feat. Randy Blythe)
    08. Here I Go Again
    09. No Lives Matter
    10. Bloodlust
    11. Black Hoodie