Saturday, 16 September 2017 19:49

SONS OF APOLLO: “Coming Home” (νέο video clip)

Written by 
    SONS OF APOLLO: “Coming Home” (νέο video clip)

    Στις 20 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το ντεμπούτο album του super group των Sons of Apollo, με τίτλο “Psychotic Symphony”, μέσω της InsideOut.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “Coming Home”.

    Οι Sons of Apollo αποτελούνται από τους Jeff Scott Soto (φωνή, ex-Talisman, ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen), Mike Portnoy (τύμπανα, ex-Dream Theater), Derek Sherinian (πλήκτρα, ex-Dream Theater), Billy Sheehan (μπάσο, The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) και Ron “Bumblefoot” Thal (κιθάρα, ex-Guns N’ Roses). Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβαν οι Portnoy και Sherinian που έχουν γίνει γνωστοί ως “The Del Fuvio Brothers” από την εποχή της συνεργασίας τους στους Dream Theater.

    Track listing:

    01. God Of The Sun
    02. Coming Home
    03. Signs Of The Time
    04. Labyrinth
    05. Alive
    06. Lost In Oblivion
    07. Figaro's Whore
    08. Divine Addiction
    09. Opus Maximus

    Ακούστε επίσης και το τραγούδι “Signs of the Time” που έχει ήδη δημοσιευτεί.