Saturday, 04 November 2017 18:29

CANNIBAL CORPSE: Ακούστε ολόκληρο το νέο album

Written by 
    CANNIBAL CORPSE: Ακούστε ολόκληρο το νέο album

    Από χτες, 3 Νοεμβρίου κυκλοφορεί ο νέος studio δίσκος των Cannibal Corpse με τίτλο “Red Before Black”, μέσω της Metal Blade Records.

    Εδώ μπορείτε να τον απολαύσετε στην ολότητά του, όπως αναρτήθηκε στο κανάλι της δισκογραφικής στο YouTube.

    Στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί, οι Cannibal Corpse κοσμούν το οπισθόφυλλο του εντύπου με αφορμή το “Red Before Black” που ήρθε στα χέρια μας τρία χρόνια μετά από το “A Skeletal Domain”. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο ομιλητικότατος drummer, Paul Mazurkiewicz, μας μιλά εκτενώς και αναλυτικά για το νέο δισκογραφικό βήμα των Cannibal Corpse, καθώς και για την εν γένει στάση και νοοτροπία της μπάντας, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει την άποψή του για την κατάσταση του ακραίου ήχου σήμερα. Στο τμήμα των δισκοκριτικών, θα διαβάσετε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Παρακάτω θυμόμαστε και το video για το “Code of the Slashers”, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στον σπουδαίο και πρωτοπόρο horror σκηνοθέτη, Tobe Hooper που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο σε ηλικία 74 ετών. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Mana Recording Studios στη Florida, με παραγωγό τον Erik Rutan, πρώην κιθαρίστα των Morbid Angel και νυν κιθαρίστα και τραγουδιστή των Hate Eternal.

    Track listing:

    01. Only One Will Die
    02. Red Before Black
    03. Code of the Slashers
    04. Shedding My Human Skin
    05. Remaimed
    06. Firestorm Vengeance
    07. Heads Shoveled Off
    08. Corpus Delicti
    09. Scavenger Consuming Death
    10. In the Midst of Ruin
    11. Destroyed Without a Trace
    12. Hideous Ichor