Wednesday, 06 December 2017 19:13

WHITESNAKE: Νέος δίσκος το 2018

Written by 
    WHITESNAKE: Νέος δίσκος το 2018

    Έξι χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο, μέχρι στιγμής, album αυθεντικού υλικού των τεράστιων Whitesnake, με τίτλο “Forevermore”.

    Πλέον, η θρυλική μπάντα του εμβληματικού frontman David Coverdale, έχει ολοκληρώσει το νέο της δισκογραφικό βήμα, το πρώτο με τον κιθαρίστα Joel Hoekstra (Trans-Siberian Orchestra) ο οποίος αντικατέστησε τον Doug Aldrich πριν από τις ηχογραφήσεις του προπέρσινου album διασκευών στους Deep Purple, “The Purple Album”. Το 12ο LP των Whitesnake θα έχει τον τίτλο “Flesh & Blood” και θα φτάσει στα χέρια μας στις αρχές της νέας χρονιάς μέσω της Frontiers.

    Ο ίδιος ο Coverdale δήλωσε: «Ποτέ ξανά δεν είχαμε τόσο μεγάλο αριθμό καλών τραγουδιών. Δούλεψα για πρώτη φορά με συνθετικούς παρτενέρ τους Reb Beach και Joel Hoekstra έτσι έχω τραγούδια και με τον καθένα τους αλλά και ορισμένα που γράψαμε ως τριάδα.

    «Τα τραγούδια είναι υπέροχα. Έχουμε περίπου 18 ή 19 κλασικά, εύθυμα και «χυμώδη» τραγούδια Whitesnake από balls-to-the-wall rockers μέχρι blues και μπαλάντες. Είμαι ήδη ενθουσιασμένος.»

    Εκτός από το “Flesh & Blood”, η μπάντα θα κυκλοφορήσει και ένα live DVD από τις συναυλίες για την προώθηση του “The Purple Album”, ενώ το καλοκαίρι θα περιοδεύσει με τους επίσης σπουδαίους Foreigner και τον Jason Bonham.

    Μέχρι να ακούσουμε κάτι από το “Flesh & Blood”, θυμόμαστε το “Forevermore”.