Friday, 31 August 2018 00:20

THE THREE TREMORS: “Invaders from the Sky” (νέο lyric video)

Written by 
    THE THREE TREMORS: “Invaders from the Sky” (νέο lyric video)

    Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται το ομώνυμο ντεμπούτο των The Three Tremors, της συνεργασίας-έκπληξη των Tim “Ripper" Owens (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie J. Malmsteen, Winter's Bane), Harry "Tyrant" Conklin (Jag Panzer, Titan Force, Satans Host) και Sean Peck (Cage, Denner/Shermann, Death Dealer, Warrior).

    Εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το εναρκτήριο τραγούδι, “Invaders from the Sky” και το lyric video που το συνοδεύει.

    Δίπλα στις 3 φωνάρες συναντάμε τους κιθαρίστες Dave "Conan" Garcia και Casey "The Sentinel" Trask, τον μπασίστα Alex "The Captain" Pickard και τον drummer Sean Elg, όλοι τους μέλη των Cage. Το εξώφυλλο είναι έργο του Marco Sasso (Dio, Halford, Adrenaline Mob, Death Dealer).

    Track listing:

    01. Invaders from the Sky
    02. Bullets for the Damned
    03. When the Last Scream Fades
    04. Wrath of Asgard
    05. The Cause
    06. King of the Monsters
    07. The Pit Shows No Mercy
    08. Sonic Suicide
    09. Fly or Die
    10. Lust of the Blade
    11. Speed to Burn
    12. The Three Tremors (bonus track)

    Υπενθυμίζουμε ότι το project (που υπήρχε ως σενάριο εδώ και χρόνια με μέλη τους Bruce Dickinson, Ronnie James Dio και Rob Halford καθώς και τον Geoff Tate μετά από το θάνατο του Μεγάλου Κοντού) θα βγει σε περιοδεία, η οποία κάνει στάση και στη χώρα μας.

    Συγκεκριμένα οι The Three Tremors θα εμφανιστούν στην Αθήνα και το Κύτταρο την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη και το Eightball την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

    Τιμή εισιτηρίου Αθήνας: 23 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)
    Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκης: 18 ευρώ (περιορισμένη προπώληση), 22 ευρώ (λοιπή προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

    Σημεία προπώλησης Αθήνας: Ticket House, Metal Era, No Remorse Records, Monsterville, Cinema Libre, Uncle Chronis Tattoo, Dazzled, Καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
    Σημεία προπώλησης Θεσσαλονίκης: Musicland, Alone Metal Store, Dizzy Dolls, Café Bar Διώροφον

    Διαδικτυακά: Ticket House, Ticketmaster (μόνο για το live της Αθήνας), 123tickets

    Αμφότερες οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 21:00 και στο event τους στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.