Saturday, 29 September 2018 13:46

MACHINE HEAD: Σημαντικές αποχωρήσεις από το συγκρότημα

Written by 
    MACHINE HEAD: Σημαντικές αποχωρήσεις από το συγκρότημα

    Mέσω ενός video, ο αρχηγός των Machine Head, Robb Flynn, ανακοίνωσε την αποχώρηση δύο σημαντικότατων και ιστορικών μελών από το σχήμα, των Dave McClain (τύμπανα) και Phil Demmel (κιθάρες).

    O Flynn ανέφερε πως ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Demmel την περασμένη Τετάρτη, και την αμέσως επόμενη μέρα έφυγε και ο McClain. H μπάντα προς το παρόν συνεχίζει κανονικά, και μάλιστα η επερχόμενη αμερικανική τους περιοδεία θα είναι η τελευταία με τους δύο αποχωρήσαντες μουσικούς.

    Ο frontman των ΜΗ εξήγησε πως δεν είναι θυμωμένος μαζί τους και καταλαβαίνει την αποχώρηση των επί σειρά ετών συνεργατών του, που είχαν να κάνουν κυρίως με μουσικές διαφορές αλλά και τον τρόπο δουλειάς του Flynn.

    Να σημειώσουμε πως ο Demmel ήταν για 15 χρόνια στη μπάντα, ενώ ο McClain 23, συμβάλλοντας αμφότεροι, σε τεράστιο βαθμό, στη μεγάλη επιτυχία του αμερικανικού group όλα αυτά τα χρόνια

    Μετά την προαναφερθείσα περιοδεία, ο Flynn θα πάρει το χρόνο του και θα σκεφτεί το μέλλον των Machine Head. Ο ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι εύκολο ν' αντικαταστήσει τέτοιες δυνατές μονάδες...

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video με το οποίο ο Robb Flynn ανακοίνωσε τις εξελίξεις στις τάξεις του σχήματος.