Thursday, 18 October 2018 16:15

ALL THAT REMAINS: Έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας OLI HERBERT

Written by 
    ALL THAT REMAINS: Έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας OLI HERBERT

    Μία ακόμα απώλεια βιώνει από χτες η μουσική που πρακολουθούμε καθώς απεβίωσε σε ηλικία μόλις 44 ετών ο κιθαρίστας και συνιδρυτικό μέλος των All that Remains, Oli Herbert.

    Την είδηση έκανε γνωστή η μπάντα μέσω ανάρτησης στη σελίδα τους στο Facebook που ανέφερε: "Είμαστε συντετριμμένοι διότι ο Oli Herbert, φίλος, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των All that Remains έφυγε από τη ζωή.

    "Ο Oli ήταν ένας εκπληκτικά ταλαντούχος κιθαρίστας και συνθέτης που καθόρισε το rock και το metal από τις Βορειοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ. Ο αντίκτυπός του στο ιδίωμα και τις ζωές μας θα κρατήσει για πάντα.

    "Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες μέχρι στιγμής. Η μπάντα και η οικογένειά του ζητούν να σεβαστείτε το πένθος τους και να θυμάστε τον Oli γιορτάζοντας μέσα από τις σπουδαίες μουσικές που δημιούργησε."

    Από πλευράς μας ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένεια, τους φίλους και τους bandmates του Oli Herbert, και υπενθυμίζουμε ότι ο νέος, ένατος δίσκος των All that Remains και κύκνειο άσμα του κιθαρίστα θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου με τίτλο "Victim of the New Disease".