Friday, 14 December 2018 13:00

WHITECHAPEL: “Black Bear” (νέο τραγούδι)

Written by 
    WHITECHAPEL: “Black Bear” (νέο τραγούδι)

    Στις 29 του Μάρτη οι Whitechapel κυκλοφορούν τον έβδομο δίσκο τους “The Valley” μέσω της Metal Blade Records.

    Τώρα, στη δημοσιότητα έδωσαν ακόμη μία γεύση, το κομμάτι “Black Bear”. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

    Την παραγωγή του album ανέλαβε ο Mark Lewis (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder), ενώ το εξώφυλλο σχεδίασε το Branca Studio.

    Ο τίτλος της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς αναφέρεται στην περιοχή Hardin Valley (δυτικά του Νόξβιλ), όπου ο frontman, Phil Bozeman, μεγάλωσε. Έτσι, έχοντας αυτό ως φόντο, ο Phil προσεγγίζει το περιεχόμενο (σ.σ. του δίσκου) χωρίς δισταγμό, ξεκαθαρίζοντας πως επιβίωσε από κάτι που αναγκάστηκε να ζήσει στο παρελθόν και πλέον δεν φοβάται να το κοιτάξει κατάματα!

    «Ο Phil ήταν πάντα ειλικρινής στους στίχους του, οι οποίοι μιλούσαν για τις κακουχίες στα παιδικά του χρόνια και πιστεύω πως με αυτόν τον δίσκο προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία καλύτερη εικόνα όλων αυτών» αναφέρει ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Alex Wade.

    «Πιστεύω πως αυτός ο δίσκος είναι κάτι σαν απελευθέρωση του Phil από το παρελθόν του, ο οποίος τώρα κατάφερε να το βγάλει από μέσα του και να μιλήσει γι’ αυτό. Ελπίζω, όποιος έχει βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και ακούσει αυτό το album, να βρει και αυτός την απελευθέρωσή του».

    Track listing

    1. When A Demon Defiles A Witch
    2. Forgiveness Is Weakness
    3. Brimstone
    4. Hickory Creek
    5. Black Bear
    6. We Are One
    7. The Other Side
    8. Third Depth
    9. Lovelace
    10. Doom Woods

    Ακούστε εδώ ακόμη ένα τραγούδι που έχει δοθεί στη δημοσιότητα: