Thursday, 17 January 2019 13:00

ROTTING CHRIST: “The Raven” (νέο τραγούδι)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “The Raven” (νέο τραγούδι)

    Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Rotting Christ με τίτλο “The Heretics”, ο οποίος θα βρεθεί στα δισκάδικα στις 15 Φεβρουαρίου μέσω της Season of Mist.

    Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη ένα νέο καταπληκτικό σκοτεινό σε αισθητική τραγούδι του επερχόμενου δίσκου, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στον Edgar Allan Poe και πιο συγκεκριμένα στο ποίημά του «Το Κοράκι».

    Το “The Raven” είναι ο επίλογος του “The Heretics”. Τη μουσική του έγραψε ο Σάκης Τόλης, ο οποίος ανέλαβε τόσο τους στίχους όσο και την παραγωγή.

    Η ηχογράφηση έγινε στα Pentagram Studios - Athens, τη μίξη ανέλαβε ο Jens Borgen (Fascination Street Studio - Orebro) ενώ το mastering έγινε από τον Tony Lindgren επίσης στο Fascination Street Studio - Orebro.

    Τη δημιουργία του βίντεο ανέλαβε ο Γιάννης Καϊμακάμης και οι theNightwatchers.

    Στο τεύχος Φεβρουαρίου του Metal Hammer, ο Σάκης Τόλης θα μας μιλήσει για το album, το σχήμα, αλλά και τον εαυτό του και το πώς αντιλαμβάνεται τη ζωή του σε σχέση με το metal σήμερα, σε μια εκ βαθέων, χειμαρρώδη συνέντευξη που θα συζητηθεί!

    Εδώ, θυμόμαστε το τραγούδι “Heaven and Hell and Fire” καθώς και το αντίστοιχο lyric video, το οποίο δημιούργησε ο Χάρης Κουντούρης.

    Ενώ εδώ, το πρώτο κομμάτι που είχε δοθεί στη δημοσιότητα, το “Fire, God and Fear”.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Pentagram Studio υπό τον κιθαρίστα των Rotting Christ, Γιώργο Εμμανουήλ σε παραγωγή του Σάκη Τόλη. Τη μίξη και το mastering ανέλαβαν ο Jens Bogren και ο Tony Lindgren αντίστοιχα στο Fascination Street Studio ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Μάξιμου Μανώλη.

    Track listing

    1. In The Name of God
    2. Vetry Zlye (Ветры злые)
    3. Heaven and Hell and Fire
    4. Hallowed Be Thy Name
    5. Dies Irae
    6. I Believe (ΠΙΣΤΕΥΩ)
    7. Fire God And Fear
    8. The Voice of the Universe
    9. The New Messiah
    10. The Raven