Wednesday, 06 February 2019 16:53

ROTTING CHRIST: “Ветры злые” (νέο lyric video)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “Ветры злые” (νέο lyric video)

    O Σάκης Τόλης και οι Rotting Christ είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία του “The Heretics” album (15 του Φλεβάρη μέσω της Season of Mist), το οποίο είναι η πλέον πολυσυζητημένη κυκλοφορία της χρονιάς!

    Ο αρχηγός της μπάντας που εκπροσωπεί τη metal Σκηνή της χώρας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ανοίγει τα χαρτιά του στις σελίδες του METAL HAMMER που κυκλοφορεί, μιλώντας για όλα όσα αφορούν τη Rotting Christ επικαιρότητα: o νέος «αιρετικός» δίσκος, η πρώτη τους επίσημη βιογραφία, το μέλλον του συγκροτήματος και της ελληνικής metal σκηνής, η φιλοσοφία, το απόσταγμα της εμπειρίας και πολλά άλλα σε μία μεγάλη, αποκαλυπτική συνέντευξη.

    Τώρα, στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη ένα κομμάτι, το “Ветры злые” στο οποίο συμμετέχει και η Irina Zybina (GRAI).

    Η ηχογράφηση του κομματιού έγινε στα Pentagram Studios της Αθήνας, τη μίξη ανέλαβε ο Jens Borgen (Fascination Street Studio), ενώ το mastering πραγματοποιήθηκε από τον Tony Lindgren ξανά στο Fascination Street Studio.

    Το βίντεο είναι μια δημιουργία του Μάνθου Στεργίου (Manster Design).

    Στις 9 Φεβρουαρίου ακούμε για πρώτη φορά ολόκληρο τον επερχόμενο δίσκο στο Remedy Live Stage. 

    Δείτε περισσότερα στο facebook event.

    Ο Σάκης Τόλης κοσμεί και το εξώφυλλο του Metal Hammer Φεβρουαρίου.

    Επίσης, στο τεύχος θα βρείτε και γιγαντοαφίσα:

    Η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Rotting Christ στάθηκε μία καλή αφορμή για να εξετάσουμε εκ νέου όλες τις κυκλοφορίες που καθόρισαν το Ελληνικό Black Metal τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο Horror, όπου για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η ποικιλία, η πρωτοπορία και η ποιότητα μίας μεγάλης εγχώριας σκηνής που μας εκπροσωπεί επάξια διεθνώς.

    Εδώ, θυμόμαστε το τραγούδι “The Raven”, το οποίο είναι και ο επίλογος του “The Heretics”. Τη μουσική του έγραψε ο Σάκης Τόλης που ανέλαβε τόσο τους στίχους όσο και την παραγωγή, ενώ το βίντεο επιμελήθηκε ο Γιάννης Καϊμακάμης και οι theNightwatchers.

    Εδώ, θυμόμαστε το τραγούδι “Heaven and Hell and Fire” καθώς και το αντίστοιχο lyric video, το οποίο δημιούργησε ο Χάρης Κουντούρης (HK Visual Creations):

    Εδώ, το πρώτο κομμάτι που είχε δοθεί στη δημοσιότητα, το “Fire, God and Fear”, ένα βίντεο που δημιούργησε ξανά ο Μάνθος Στεργίου:

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Pentagram Studio υπό τον κιθαρίστα των Rotting Christ, Γιώργο Εμμανουήλ σε παραγωγή του Σάκη Τόλη. Τη μίξη και το mastering ανέλαβαν ο Jens Bogren και ο Tony Lindgren αντίστοιχα στο Fascination Street Studio ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Μάξιμου Μανώλη.

    Track listing

    In The Name of God
    Vetry Zlye (Ветры злые)
    Heaven and Hell and Fire
    Hallowed Be Thy Name
    Dies Irae
    I Believe (ΠΙΣΤΕΥΩ)
    Fire God And Fear
    The Voice of the Universe
    The New Messiah
    The Raven