Saturday, 16 March 2019 20:53

WHITESNAKE: “Trouble Is Your Middle Name” (νέο τραγούδι)

Written by 
    WHITESNAKE: “Trouble Is Your Middle Name” (νέο τραγούδι)

    Στις 10 Μαΐου, όπως έχει ανακοινωθεί, κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των τεράστιων Whitesnake με τίτλο “Flesh & Blood”, μέσω της Frontiers.

    Εδώ παίρνουμε μια ακόμα γεύση από το 13ο δισκογραφικό βήμα του δασκάλου David Coverdale και της παρέας του, με το audio του τραγουδιού “Trouble Is Your Middle Name”.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με τους κιθαρίστες των Whitesnake, Reb Beach και Joel Hoekstra μαζί με τον Michael McIntyre ως παραγωγούς ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Christopher Collier. Παρακάτω θυμόμαστε και το πρώτο single του δίσκου, “Shut Up & Kiss Me” μαζί με το video clip που το συνοδεύει.

    Track listing:

    01. Good To See You Again
    02. Gonna Be Alright
    03. Shut Up & Kiss Me
    04. Hey You (You Make Me Rock)
    05. Always & Forever
    06. When I Think Of You (Color Me Blue)
    07. Trouble Is Your Middle Name
    08. Flesh & Blood
    09. Well I Never
    10. Heart Of Stone
    11. Get Up
    12. After All
    13. Sands Of Time

    Bonus Tracks διαθέσιμα ψηφιακά και στην Deluxe έκδοση:

    14. Can't Do Right For Doing Wrong (bonus track - new studio song)
    15. If I Can't Have You (bonus track - new studio song)
    16. Gonna Be Alright (X-Tendo Mix) (DVD audio track)
    17. Sands Of Time (Radio Mix) (DVD audio track)
    18. Shut Up And Kiss Me (Video Mix) (DVD audio track)