Thursday, 11 April 2019 16:13

GUS G.: Διοργανώνει το δικό του guitar camp τον Ιούνιο

Written by 
    GUS G.: Διοργανώνει το δικό του guitar camp τον Ιούνιο

    Ένα ιδιαίτερο event αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην κιθάρα, υπό τον γενικό τίτλο “Gus G’s Guitar Weekend Apocalypse 2019” θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα.

    Πιο συγκεκριμένα ο σπουδαίος κιθαρίστας των Firewind και πρώην μέλος της μπάντας του Ozzy Osbourne θα παραδώσει μια σειρά masterclasses μαζί με τρεις ακόμη αναγνωρισμένους κιθαρίστες, τον Andy James, τον Nick Johnston και τον Mike Dawes. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα ενώ θα υπάρξει κλήρωση πολλών δώρων. Στην ιστοσελίδα του event μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, τις επιλογές για τη διαμονή, το κόστος της συμμετοχής καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή για μια θέση στα σεμινάρια.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση από τον ίδιο τον Gus G. καθώς και το δελτίο τύπου της διοργάνωσης.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Το πρώτο αμιγώς κιθαριστικό Guitar Camp στην Ελλάδα είναι γεγονός! Τι είναι όμως τα Guitar Camps? Είναι μια τάση που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό από καταξιωμένους Κιθαρίστες. Πρόκειται για μία πηγή κιθαριστικής γνώσης από τους μετρ του είδους και κυρίως μία εμπειρία που συνδυάζει την γνώση της κιθάρας με διακοπές, αλλά και κοινές δράσεις με άτομα που μοιράζονται ίδια ενδιαφέροντα και κυρίως την αγάπη τους για τον κόσμο της μουσικής και του συγκεκριμένου οργάνου!

    Η Nemesis Guitar School έχοντας μεγάλη εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία επάνω στο αντικείμενο, έχει αναλάβει την διοργάνωση του πρώτου Guitar Camp στην Ελλάδα ενός Κιθαρίστα παγκόσμιας κλάσης, του Gus G. με μια καριέρα συνεχών διακρίσεων, έχοντας στο ενεργητικό του μια μεγάλη δισκογραφία, πληθώρα συνεργασιών με μεγάλα ονόματα καθώς και πολύχρονες Live εμφανίσεις σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους και στάδια σε όλη την Υφήλιο!

    Το Guitar Camp θα πραγματοποιηθεί σε μία από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις στην Ελλάδα την Καβάλα και σε ένα πανέμορφο χώρο το Hotel Lucy που μπορεί να παρέχει τα πάντα για το συγκεκριμένο σκοπό.

    Οι καλλιτέχνες οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρώτο “Gus G’s Guitar Weekend Apocalypse” είναι οι:

    Gus G (Ελλάδα)
    Andy James (Αγγλία)
    Nick Johnston (Καναδάς)
    Mike Dawes (Αγγλία)

    Στο διήμερο της διοργάνωσης θα γίνουν συνολικά 12 ωριαία περίπου private masterclasses σε μία τάξη των 35 περίπου ατόμων σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη με προτζέκτορα και ενισχυτές με ακουστικά για όλους τους μαθητές. Μετά το πέρας όλων των Masterclasses θα ακολουθήσει απονομή Διπλωμάτων και αναμνηστικών δώρων απ τους διοργανωτές, φωτογράφιση με τους καλλιτέχνες, ενώ θα υπάρξει στο κλείσιμο του διήμερου ζωντανή ταυτόχρονη εμφάνιση και των τεσσάρων Κιθαριστών σε κεντρικό Κλαμπ της πόλης με Private χαρακτήρα μόνο για τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές!

    Να σημειωθεί ότι στους συμμετέχοντες θα κληρωθούν αρκετά αξιόλογα δώρα μεγάλης αξίας μεταξύ των οποίων:

    2 Ηλεκτρικές Κιθάρες επωνύμων εταιριών
    1 Ηλεκτροακουστική Κιθάρα
    7 Ενισχυτές κιθάρας
    5 Boutique Κιθαριστικά Πεντάλς γνωστών κατασκευαστών
    Κάρτες ήχου και κιθαριστικό software, και αρκετά ακόμη δώρα!

    Μπορείτε να δείτε το λεπτομερές πρόγραμμα, πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή στη σελίδα: www.guitarweekendapocalypse.com

    Η Nemesis Guitar School έχει πρωτοπορήσει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια από το 1994, φέρνοντας από όλο τον κόσμο μεγάλα ονόματα διεθνούς φήμης για να διδάξουν και να προσφέρουν μοναδικές κιθαριστικές εμπειρίες!

    Για πιο άμεση επικοινωνία και εκτενέστερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα τηλέφωνα:
    6944768068 & 2510229757