Sunday, 20 October 2019 15:04

MOTHER OF MILLIONS: Το ευχαριστώ για όσους τίμησαν τον Μάκη και η επόμενη μέρα

Written by 

    Το βράδυ της Παρασκευής όλοι μας είπαμε το τελευταίο «Αντίο» στον Μάκη Τσαμκόσογλου σε μια συναισθηματικά πολύ φορτισμένη, συγκλονιστική βραδιά.

    Το δυσκολότερο «Αντίο», ωστόσο, είπε η μπάντα του, Mother of Millions, μέσα από μία συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του συνεργάτη αλλά πάνω απ’ όλα, φίλου τους.

    Στη σκηνή του Fuzz, για να τιμήσουν τον Μάκη, ανέβηκαν και οι Poem, Need, Playgrounded και Universe217.

    Το Σάββατο οι Mother of Millions, μέσω της σελίδας τους στο Facebook, είπαν το δικό τους «Ευχαριστώ» στον κόσμο που βρέθηκε εκεί, τίμησε τον Μάκη Τσαμκόσογλου, αλλά και βοήθησε οικονομικά την οικογένειά του.

    «Χθες  (σ.σ. η ανάρτηση έγινε το Σάββατο) το βράδυ είπαμε “Αντίο” στον αγαπημένο μας φίλο και μέλος της μπάντας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Fuzz Live Music Club, όλες τις μπάντες και όλους όσους δούλεψαν για αυτή τη συναυλία.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα από εσάς που μας βοήθησε με την παρουσία του και τη φωνή του, σε μία πραγματικά δύσκολη βραδιά.
    Οι Mother of Millions αποτελούν ένα κοινό όραμα και ο Μάκης ήταν μεγάλο μέρος αυτού. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Του το χρωστάμε. Η μπάντα συνεχίζει. Θα σας δούμε ξανά» έγραψε το συγκρότημα σε ανάρτησή του στο Facebook.

    Το Metal Hammer εύχεται στους Mother of Millions, δύναμη και υγεία στην διαδρομή τους.

    Μάκη, τα έργα σου θα σε κρατάνε πάντα ζωντανό στις μνήμες όλων μας.