Tuesday, 28 January 2020 10:21

CORROSION OF CONFORMITY: Έφυγε από τη ζωή ο drummer τους, Reed Mullin

Written by 
    CORROSION OF CONFORMITY: Έφυγε από τη ζωή ο drummer τους, Reed Mullin

    Το θανατικό των ημερών δεν λέει να κοπάσει. Ένας ακόμα σπουδαίος drummer και μουσικός, ο Reed Mullin των θρυλικών Corrosion of Conformity, απεβίωσε χθες σε ηλικία 53 ετών.

    Το συγκρότημα ναι μεν ανακοίνωσε το γεγονός, όμως δεν έδωσε κάποιο αίτιο. Ο Mullin, όμως, είχε κάποια προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα που σχετίζονταν με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τον έθεσαν εκτός συγκροτήματος.

    Ο αποθανών υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ιστορικού συγκροτήματος το οποίο θεωρείται πρωτοποριακό στον τομέα του crossover στα '80s, για να γνωρίσει όμως μεγάλη επιτυχία στα '90s ως ένα heavy rock/metal σχήμα με τον Pepper Keenan ως frontman, και τραγούδια όπως τα "Albatross", "Clean My Wounds" και "Vote With a Bullet". Άφησε, δηλαδή, το στίγμα του σε 2 εκ διαμέτρου διαφορετικές τάσεις του σκληρού ήχου!


    Ο Mullin με τους COC εμφανίστηκε στην Ελλάδα σε 2 περιστάσεις. Μία στην περίοδο που το συγκρότημα χωρίς τον Keenan έπαιζε ξανά ως trio στο παλιό, πιο crossover ύφος του (An, 2011) και την εποχή του δημοψηφίσματος στη χώρα (Fuzz, 2015), στην περίοδο επανένωσης με τον Keenan με τον οποίο έκαναν ένα ακόμα εξαιρετικό album, το "No Cross, No Crown" (Iανουάριος 2018).

    Fly on, Albatross.