Monday, 29 June 2020 20:42

RONNIE JAMES DIO: 2 Αυγούστου, live αφιερωμένο στα μαγικά έργα του Dio από τους Rock ‘n’ Roll Children στη Τεχνόπολη

Written by 
    RONNIE JAMES DIO: 2 Αυγούστου, live αφιερωμένο στα μαγικά έργα του Dio από τους Rock ‘n’ Roll Children στη Τεχνόπολη

    Συναυλία Γιορτή για τον λατρεμένο Γίγαντα που σημάδεψε την metal ιστορία! Μας έλειψαν πολύ φέτος το καλοκαίρι τα live και αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ζήσουμε ένα βράδυ που θα μας ξεναγήσει στο μαγικό σύμπαν του Ronnie James Dio!

    Το ραντεβού για αυτή την συναυλία είναι την Κυριακή 2 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη. Το ρόλο του πλοηγού στους θησαυρούς του Dio, θα αναλάβει το πολύ έμπειρο επί του θέματος σχήμα των Rock ‘n’ Roll Children, οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν στα τεράστια έργα του με τους Rainbow, τους Black Sabbath (φέτος συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής το εμβληματικό “Heaven And Hell” album) αλλά και με το προσωπικό του σχήμα. Θυμίζουμε ότι φέτος τον Μάιο, συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τότε που αποχαιρετήσαμε το σώμα του θρυλικού τραγουδιστή, αλλά πάντα μας συνοδεύουν η τεράστια φωνή, οι καταπληκτικές μουσικές και το μοναδικό πνεύμα του! Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο event που έχει δημιουργηθεί.

    Ώρα έναρξης 21:00
    Τιμή εισιτηρίου: 10 €
    Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ

    Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

    Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση
    «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

    Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έχοντας φροντίσει για όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το ταμείο θα παραμείνει κλειστό την ημέρα της συναυλίας, για την αποφυγή συνωστισμού. Οι μετακινήσεις στο χώρο κατά την είσοδο, την έξοδο και την πρόσβαση στο κυλικείο θα γίνονται τηρώντας τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και οι θέσεις στο χώρο του live θα είναι αριθμημένες.