Wednesday, 23 September 2020 15:25

ANATHEMA: Το συγκρότημα κάνει μία «παύση απροσδιορίστου χρόνου» λόγω κορωνοϊού

Written by 
    ANATHEMA: Το συγκρότημα κάνει μία «παύση απροσδιορίστου χρόνου» λόγω κορωνοϊού

    Οι Βρετανοί Anathema ανακοίνωσαν πως κάνουν μία «παύση απροσδιορίστου χρόνου» ως αποτέλεσμα της πανδημίας που σαρώνει τον πλανήτη.

    Το συγκρότημα γνωστοποίησε την απόφασή του την Τρίτη στα social media:

    «Αγαπητή οικογένεια των Anathema, αυτό το έτος δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Όλοι μας -και εσείς φυσικά- αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις, οι οποίες επηρέασαν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική μας ζωή. Σε αυτούς τους δύσκολος καιρούς, δεν μας έχει μείνει άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε σε μία παύση απροσδιορίστου χρόνου. Είναι ώρα να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας» αναφέρουν αρχικά στην ανάρτησή τους.

    Ενώ συμπληρώνουν πως:

    «Είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε ανά τα χρόνια. Η αγάπη και ο σεβασμός που έχουμε προς τους φανς μας δεν έχει τελειωμό. Μας έδωσαν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας. Τη γενναιοδωρία που δείξατε όλοι σας μετά την ακύρωση της περιοδείας μας, θα τη θυμόμαστε. Δεν περιμέναμε πως αυτό το έτος θα εξελισσόταν έτσι.

    Σας ευχαριστούμε πολύ».

    Οι Anathema έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 11 studio albums, ενώ λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού σχεδίαζαν να γράψουν νέο δίσκο.