Monday, 23 March 2020 02:26

TESTAMENT: O Chuck Billy και μέλη του crew διαγνώστηκαν με κορονοϊό

Written by 
    TESTAMENT: O Chuck Billy και μέλη του crew διαγνώστηκαν με κορονοϊό

    Μια δυσάρεστη είδηση, σχετικά με την υγεία τους, μοιράστηκαν μαζί μας οι Testament την Κυριακή 22 Μαρτίου.

    Οι Testament ανακοίνωσαν, μέσω ανάρτησης στη σελίδα τους, ότι ο Chuck Billy και η σύζυγος του Tiffany διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό μαζί με μέλη του crew τους.

    Συγκεκριμένα είπαν:

    "Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, αφού επιστρέψαμε την προηγούμενη βδομάδα από το "Bay Strickes Back Tour" στην Ευρώπη, κάποιοι από εμάς αισθανθήκαμε αδιαθεσία και αποφασίσαμε σε συνεννόηση με τους γιατρούς μας να εξεταστούμε για τον νέο COVID-19. Από χθες το πρωί, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Chuck και της Tiffany Billy επιβεβαίωσαν ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό, όπως και κάποια μέλη από το crew μας.

    Θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όλους όσους μας στηρίζουν και εκφράζουν την ανησυχία τους για να σας ενημερώσουμε ότι κάνουμε αυτό που είναι σωστό και ασφαλές, και ότι όλοι βρισκόμασταν σε καραντίνα ήδη αφότου επιστρέψαμε από το tour στα σπίτια μας, πριν καν προλάβουμε να εξεταστούμε. Φυσικά ανησυχούμε για τις οικογένειες μας, τους φίλους μας, τα μέλη μας, τους συναδέλφους μας και τους οπαδούς μας. Θέλουμε να στηρίξουμε τις υπόλοιπες μπάντες που συμμετείχαν στο tour, οι οποίο επίσης προστατεύονται, μένουν σε καραντίνα και είναι ασφαλείς, και θα μιλήσουν για την ατομική τους κατάσταση αν και όταν είναι έτοιμοι. 

    Προς το παρών, επικεντρωνόμαστε στο να μένουμε σπίτι, να διατηρήσουμε την ασφάλεια μας σε καραντίνα, να αναπαυόμαστε, να αναρρώσουμε και φυσικά στην μετάδοση πολλών ευχών, προσευχών και θετικής ενέργειας προς τους φίλους μας που είναι επίσης άρρωστοι. Ακόμη, θέλουμε να στείλουμε πολλές και καλές ευχές σε όλους μας τους οπαδούς και υποστηρικτές σε αυτή τη στιγμή κρίσης. Ακολουθούμε όλα τα απαραίτητα βήματα για να παραμείνουμε ασφαλείς στο σπίτι και ζητάμε από τους φίλους και τους οπαδούς μας να κάνουν το ίδιο. Παρακαλώ, προσέχετε τους εαυτούς σας και μείνετε υγιείς ώστε να συνεχίσουμε να thrash-άρουμε στο όχι τόσο μακρινό μέλλον!"

    Παράλληλα, μέλη των co-headliners της περιοδείας έχουν επίσης νοσήσει.

    Ο drummer Will Carroll των Death Angel νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βόρειας Καλιφόρνιας για μια ακούσια ασθένεια. Η αρραβωνιαστικιά του, η Leeshawn Navarro δήλωσε ότι τον μετέφερε στο Ιατρικό Κέντρο της Καλιφόρνιας επειδή ήταν πολύ άρρωστος από τότε που επέστρεψε από την Ευρωπαϊκή περιοδεία.

    Ακόμη, ο κιθαρίστας Gary Holt των Exodus, αποκάλυψε ότι εμφάνισε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού και περιέγραψε την κατάσταση του ως "ελαφρώς άρρωστος, είμαι καλύτερα μετά από πολλές νύχτες που ξύπνησα καταϊδρωμένος."

     Τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς. Stay Heavy!