Friday, 29 May 2020 22:31

LAMB OF GOD: “Routes” (νέο τραγούδι, feat. CHUCK BILLY)

Written by 
    LAMB OF GOD: “Routes” (νέο τραγούδι, feat. CHUCK BILLY)

    Metal πυροβολαρχία και Αμερικάνοι ιθαγενείς κόντρα στη μόλυνση από πετρελαϊκό αγωγό. Εδώ παρακολουθούμε τους Lamb of God μαζί με τον Ινδιάνο σε καταγωγή Chuck Billy των Testament, σε τραγούδι που αφορά τον αγώνα της φυλής των Sioux, ενάντια στην κατασκευή αγωγού πετρελαίου που θα μόλυνε την υδροδότηση της περιοχής

    Στις 19 Ιουνίου, όπως έχει ανακοινωθεί, κυκλοφορεί ο νέος, ομώνυμος δίσκος των Lamb of God, ο πρώτος τους με τον Art Cruz που αντικατέστησε τον Chris Adler στα τύμπανα. Εδώ μπορείτε να ακούσετε το 4ο single του δίσκου, το “Routes”, στο οποίο συμμετέχει ο ογκόλιθος Chuck Billy των Testament.

    Σύμφωνα με τον frontman των LoG, Randy Blythe, η θεματολογία του τραγουδιού έχει αντληθεί από την πρόσφατη πάλη των αυτοχθόνων Αμερικανών της φυλής των Sioux στην πολιτεία της Βόρειας Ντακότα, ενάντια στην κατασκευή αγωγού πετρελαίου που θα ρύπαινε την υδροδότηση της περιοχής και θα κατέστρεφε ιερές εκτάσεις γης για τη φυλή.

    Ο Chuck Billy, με τη σειρά του, όντας ο ίδιος αυτόχθονας Αμερικανός δήλωσε: «Ήταν τεράστια τιμή για εμένα, έναν περήφανο Pomo, να συμμετάσχω ως καλεσμένος σ’ αυτό το τραγούδι. Το κίνημα “No DAPL” από τους ιθαγενείς αυτής της χώρας ήταν μια ιστορική συγκυρία. Το να μπορώ να εκπροσωπήσω με τη φωνή μου όλους τους Αμερικανούς ιθαγενείς, μέσω των στίχων του Randy, είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό για ‘μένα. Είμαι χαρούμενος διότι το μήνυμα αυτού του κινήματος αποτυπώθηκε στη μουσική, και είμαι μέρος αυτού.»

    Ο δίσκος των Lamb of God ηχογραφήθηκε με τον Josh Wilbur στην καρέκλα του παραγωγού. Παρακάτω ακούμε και τα άλλα 3 singles του album και συγκεκριμένα τα video clips των “Memento Mori” και “Checkmate” και το lyric video του “New Colossal Hate”

    Στο τεύχος Ιουνίου του Metal Hammer, μπορείτε να διαβάσετε σε μια πολυσέλιδη και ιδιαίτερα αναλυτική συνέντευξη, όλα όσα αξίζει να γνωρίζουμε για αυτό το νέο βήμα των LoG.  

    Track listing:

    01. Memento Mori
    02. Checkmate
    03. Gears
    04. Reality Bath
    05. New Colossal Hate
    06. Resurrection Man
    07. Poison Dream (feat. Jamey Jasta)
    08. Routes (feat. Chuck Billy)
    09. Bloodshot Eyes
    10. On The Hook