Sunday, 11 October 2020 19:53

MAYNARD JAMES KEENAN (TOOL): Προσβλήθηκε από covid-19 ενώ ακόμη αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις

Written by 
    MAYNARD JAMES KEENAN (TOOL): Προσβλήθηκε από covid-19 ενώ ακόμη αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις

    Ο Maynard James Keenan, frontman των TOOL αποκάλυψε σε μια συνέντευξη με την “Arizona Republic” ότι βρέθηκε θετικός στον covid-19 κατά το τέλος του Φεβρουαρίου και συνεχίζει να ανακάμπτει, καθώς ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου album “Existential Reckoning” για το project του Puscifer.

    Ο ίδιος δήλωσε: “Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω επιπτώσεις λόγω του ιού, αλλά ήταν άσχημο. Το ξεπέρασα αλλά δεν ήταν ωραίο, γι’ αυτό έπρεπε σίγουρα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήθελα να δημοσιεύσω ότι είχα covid-19 αλλά είναι πραγματικό και υπάρχουν επιπτώσεις. Έπρεπε να πάρω κάποια πολύ δυνατά φάρμακα για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τις επιπτώσεις. Ακόμη βήχω και υπάρχει βλάβη στους πνεύμονες μου.

    Επίσης, πρόσθεσε ότι πολλοί φίλοι του διαγνώστηκαν θετικοί στον covid-19: “Πολλοί άνθρωποι, όχι απαραίτητα ηλικιωμένοι αλλά νέοι, ακόμη και δραστήριοι, προσβλήθηκαν από τον ιό και ακόμη αντιμετωπίζουν επιπτώσεις. Μάλιστα, έχασα κάποια οικογενειακά μέλη εξαιτίας του ιού".

    Ακόμη, ερωτηθείς αν αισθάνεται καλά αυτή την στιγμή, απάντησε: “Λοιπόν όχι. Ακόμη έχω βήχα. Κάθε δεύτερη μέρα έχω αυτό τον βήχα γιατί οι πνεύμονες μου εξακολουθούν να έχουν υποστεί βλάβη. Συγκεκριμένα, μόλις ξεπέρασα την φλεγμονή στον καρπό και στα χέρια μου. Είχα μια αυτοάνοση επίθεση στο σύστημά μου με τη μορφή μιας ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Βασικά, από ό, τι καταλαβαίνω, ο covid-19 επιτίθεται σε παράξενα και τυχαία σημεία, ήταν το βραβείο μου."

    Του ευχόμαστε να έχει πλήρη ανάρρωση πολύ γρήγορα!