Saturday, 23 May 2020 06:25

SEPTICFLESH: το show "Infernus Sinfonica MMXIX" κυκλοφορεί σε Blu-ray/DVD

Written by 
    SEPTICFLESH: το show "Infernus Sinfonica MMXIX" κυκλοφορεί σε Blu-ray/DVD

    Οι Septicflesh ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του sold-out show τους στο Μεξικό με τίτλο "Infernus Sinfonica MMXIX", σε Blu-ray/DVD.

    Μέγας εγκέλαδος με επίκεντρο το Μεξικό και εμβέλεια ολόκληρο τον πλανήτη. Τον Φεβρουάριο 2019, οι Septicflesh έδωσαν μια ιστορική live εμφάνιση στο Metropolitan Theater of Mexico. Το show περιλάμβανε πάνω από 100 μουσικούς από την ορχήστρα "Symphonic Experience Concerts" αλλά και τις χορωδίες "Enharmonía Vocalis Choir" και "National University of Mexico Children's and Youth Choir". Μάλιστα, η συναυλία "Infernus Sinfonica MMXIX" καταγράφηκε με σκοπό να κυκλοφορήσει σε Blu-ray και DVD την Παρασκευή 31 Ιουλίου, από την Season of Mist.

    Track list:

    01. Intro
    02. Portrait Of A Headless Man
    03. Martyr
    04. Prototype
    05. The Pyramid God
    06. The Enemy Of Truth
    07. Communion
    08. The Vampire From Nazareth
    09. Dogma Of Prometheus
    10. Lovecraft's Death
    11. Dante's Inferno
    12. Persepolis
    13. A Great Mass Of Death
    14. Anubis
    15. Dark Art

    Συγκεκριμένα, το group σχολίασε σχετικά με την κυκλοφορία: «Στις 2 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε μια ιστορική εμφάνιση για τους Septicflesh στην πόλη του Μεξικού στο γεμάτο Metropolitan Theater. Για πρώτη φορά και με τη βοήθεια πάνω από 100 μουσικών, τα τραγούδια μας παρουσιάστηκαν ζωντανά στην πλήρη συμφωνική τους μορφή. Ολόκληρο το show ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε, καθώς τώρα ήρθε η ώρα να το παρουσιάσουμε σε όλους τους οπαδούς μας σε μορφή DVD/Blu-ray 5.1 με τίτλο «Infernus Sinfonica MMXIX» που θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και να επιτύχει αυτή την εμπειρία!»

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο teaser