Wednesday, 15 July 2020 17:24

SEPTICFLESH: “The Vampire from Nazareth” (video από το "Infernus Sinfonica MMXIX")

Written by 
    SEPTICFLESH: “The Vampire from Nazareth” (video από το "Infernus Sinfonica MMXIX")

    Στο τεύχος Ιουλίου του Metal Hammer που κυκλοφορεί φιλοξενούμε τους Septicflesh σε ένα από τα δύο εξώφυλλα του εντύπου και στις σελίδες του περιοδικού κουβεντιάζουμε για το "Infernus Sinfonica MMXIX" (LP, Blu-ray και DVD) που μαγνητοσκόπησαν και ηχογράφησαν στο sold out live τους στο Metropolitan Theater of Mexico.

    Τον Φεβρουάριο 2019, οι πρεσβευτές του ελληνικού metal στο παγκόσμιο χάρτη Septicflesh, έδωσαν μια ιστορική live εμφάνιση στο Metropolitan Theater of Mexico και το show περιλάμβανε επί σκηνής πάνω από 100 μουσικούς από την ορχήστρα "Symphonic Experience Concerts" αλλά και τις χορωδίες "Enharmonía Vocalis Choir" και "National University of Mexico Children's and Youth Choir". Το "Infernus Sinfonica MMXIX" θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Από αυτήν ιστορική εμφάνιση εδώ παρακολουθούμε το “The Vampire from Nazareth”.

    O πρόλογος της πολυσέλιδης συνέντευξης των Septicflesh στο τεύχος Ιουλίου του Metal Hammer λέει τα εξής:

    Από τη μία ο κτηνώδης εγκέλαδος της metal αισθητικής. Από την άλλη η αρτιότητα και η ατμόσφαιρα ιεροτελεστίας μίας συμφωνικής ορχήστρας και δυο χορωδιών. To live DVD “INFERNUS SINFONICA MMXIX” που ηχογράφησαν οι παγκόσμιοι SEPTICFLESH τον Φεβρουάριο του 2019 στην πόλη του Μεξικού, σε ένα πολύ μεγάλο, κατάμεστο, venue, είναι η αποτύπωση ενός ιστορικού θριάμβου. Τόσο για τη διαδρομή του σχήματος όσο και για τις δυνατότητες του metal που δημιουργείται από Έλληνες μουσικούς σε ενεστώτα χρόνο. Τώρα που έφτασε η ώρα της κυκλοφορίας του DVD, είναι η σωστή στιγμή για να σταθεί το Metal Hammer απέναντι από το συγκρότημα και να κουβεντιάσει με τον άριστο μαέστρο ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (κιθάρα) και τον ΣΩΤΗΡΗ ΒΑΓΕΝΑ (κιθάρα, φωνή). Οι δυο τους είναι οι καταλληλότεροι για να μας μιλήσουν για αυτήν την εμπειρία ζωής, για τον τρόπο που βιώσαν το τεράστιο εγχείρημα αλλά και για την επόμενη μέρα ενός σχήματος που, ήδη, καταστρώνει εκστρατευτικά πλάνα για τις επόμενες κατακτήσεις. Και μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Τα λάβαρα του θρόνου τους στο παγκόσμιο metal θα τα καρφώσουν σε ακόμα ψηλότερες κορυφές. This Is Dark Art.

    "Infernus Sinfonica MMXIX" Track list:

    01. Intro
    02. Portrait Of A Headless Man
    03. Martyr
    04. Prototype
    05. The Pyramid God
    06. The Enemy Of Truth
    07. Communion
    08. The Vampire From Nazareth
    09. Dogma Of Prometheus
    10. Lovecraft's Death
    11. Dante's Inferno
    12. Persepolis
    13. A Great Mass Of Death
    14. Anubis
    15. Dark Art