Thursday, 25 April 2024 14:12

HAIL SPIRIT NOIR: Νέος δίσκος τον Ιούνιο και καινούριο τραγούδι

Written by 
    HAIL SPIRIT NOIR: Νέος δίσκος τον Ιούνιο και καινούριο τραγούδι

    H black metal, progressive, ψυχεδελική αισθητική των Hail Spirit Noir έχει κερδίσει τον σεβασμό μας. Τώρα το συγκρότημα είναι έτοιμο για την κυκλοφορία νέου album που θα έχει τον τίτλο "Fossil Gardens", και το οποίο περιμένουμε στις 28 Ιουνίου. Εδώ διαβάζουμε τις πρώτες λεπτομέρειες και ακούμε το νέο single, το “The Temple of Curved Space”

     

    Οι Hail Spirit Noir δήλωσαν για την κυκλοφορία του δίσκου:
    «4 χρόνια μετά το τελευταίο μας δίσκο "Eden in Reverse", παρουσιάζουμε το "Fossil Gardens", το 5ο και πιο extreme album μας μέχρι σήμερα, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου από την Agonia Records.
    Το "Fossil Gardens" είναι μια έντονη και αναζωογονητική εμπειρία, ένα μουσικό ταξίδι στον αλάνθαστο κόσμο του Hail Spirit Noir. Ο χαρακτηριστικός ήχος της μπάντας, που ορίζεται από άλλες μελωδίες, vintage synths και συνθετικούς πειραματισμούς, είναι και πάλι παρών, αλλά μετατοπίζεται προς την black metal ενορχήστρωση και τα χαοτικά ηχητικά τοπία, φτάνοντας στην ψυχεδέλεια του επόμενου επιπέδου. Θεματικά, πρόκειται για ένα θετικό album, αφού εμπνέεται από τη γοητεία του κόσμου μας και τον επιστημονικό αγώνα να ξεκλειδώσει τα μυστικά του και να ξεπεράσει τα εμπόδια του χώρου και του χρόνου.
    Ο επί χρόνια συνεργάτης Δημήτρης Δούβρας (Rotting Christ, Nightstalker κ.λπ.) και ο Magnus Lindberg, μέλος των Cult of Luna και παγκοσμίου φήμης mastering engineer, ανέλαβαν τα καθήκοντα της παραγωγής, δημιουργώντας έναν ζεστό και στιβαρό ήχο που αντηχεί τέλεια το αφηρημένο όραμα της μπάντας».

    Tracklisting:
    1. Starfront Promenade
    2. The Temple of Curved Space
    3. Curse you, Entropia
    4. The Blue Dot
    5. The Road to Awe
    6. Ludwig in Orbit
    7. Fossil Gardens

    Το "Fossil Gardens" θα είναι διαθέσιμο στις εξής εκδόσεις:
    -Slipcase CD
    -Gatefold LP σε 3 χρώματα
    -Κασέτα
    -Ψηφιακό.
    Προπαραγγείλτε όλες τις μορφές, καθώς και ένα νέο T-Shirt ΕΔΩ.

    Tο νέο single “The Temple of Curved Space” το ακούμε εδώ.