Thursday, 05 November 2020 13:12

NEED: “Nemmortal” (νέο τραγούδι)

Written by 
    NEED: “Nemmortal” (νέο τραγούδι)

    Όταν μια από τις ποιοτικότερες μπάντες στο παγκόσμιο progressive metal είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει καινούριο δίσκο, ασφαλώς ανυπομονούμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα.  Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, στις 12 Γενάρη του 2021 κυκλοφορεί ο νέος 5ος δίσκος των φοβερών Need με τίτλο “Norchestrion: A Song for the End” μέσω της Ikaros Records.

    Σήμερα έκανε πρεμιέρα το πρώτο single του δίσκου, το τραγούδι “Nemmortal” που μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο visualizer που επιμελήθηκε ο Χάρης Κουντούρης.

    Όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι Need: «Το "Nemmortal" είναι ένα από τα βαρύτερα και πιο σκοτεινά τραγούδια του album και αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε ως πρώτο single για να δώσουμε τον τόνο. Ο δίσκος είναι, όπως λέει και ο τίτλος, ένα τραγούδι για το τέλος, έτσι αυτό το τραγούδι που αντιπροσωπεύει τις πιο άσχημες πτυχές της ανθρωπότητας, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, ήταν το ιδανικό.»

    Τη μίξη και το mastering του δίσκου ανέλαβε ο Hector D στο HD Factory ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Δημήτρη Τσούτσα που επιμελήθηκε το artwork και στα “The Wisdom Machine” και “Orvam: A Song for Home”.

    Track listing:

    01. Avia
    02. Beckethead
    03. Nemmortal
    04. Bloodlux
    05. V.a.d.i.s.
    06. Norchestrion
    07. Circadian
    08. Ananke
    09. Kinwind