Thursday, 09 September 2021 12:18

YOTH IRIA: Δίπλα στον The Magus στο ρόλο του τραγουδιστή και ο Morean (Dark Fortress)

Written by 
    YOTH IRIA: Δίπλα στον The Magus στο ρόλο του τραγουδιστή και ο Morean (Dark Fortress)

    Οργανώνουν οι Yoth Iria, τα σχέδια για τις επόμενες κινήσεις τους, τόσο δισκογραφικά όσο και για τις συναυλίες τους. Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με τον Morean των Dark Fortress, ο οποίος θα μοιράζεται τον ρόλο του τραγουδιστή με τον The Magus (Necromantia κ.α.)


    Συγκριμένα ο mastermind των Yoth Iria, ο Jim Mutilator (ex-Rotting Christ) δήλωσε: «Ο Florian Magnus Maier aka Morean (Dark Fortress, Alkaloid) είναι ο νέος τραγουδιστής για τις live εμφανίσεις των Yoth Iria. Οι βεβαρυμμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του The Magus δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το συγκρότημα στις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις. Τόσο ο The Magus όσο και ο Morean θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ποικιλία φωνητικών που θα υπάρχει στο επόμενο album των Yoth Iria. Καλώς όρισες αδερφέ!».


    Επίσης από πληροφορίες που φτάνουν στο Metal Hammer σημειώνουμε ότι ενώ το σχήμα στο εξωτερικό θα εμφανίζεται με τον Morean επί σκηνής, δεν αποκλείεται η πιθανότητα στις επερχόμενες συναυλίες εντός της Ελλάδας που προγραμματίζουν οι Yoth Iria, να εμφανίζεται και ο The Magus.