Tuesday, 07 December 2021 15:09

NECROMANTIA: Κυκλοφορεί σύντομα η επίσημη βιογραφία τους σε βιβλίο μαζί με EP 7”

Written by 
    NECROMANTIA: Κυκλοφορεί σύντομα η επίσημη βιογραφία τους σε βιβλίο μαζί με EP 7”

    Τώρα που πλέον έκλεισε ο δισκογραφικός κύκλος των Necromantia, κυκλοφορόντας τον Οκτώβριο το αποχαιρετιστήριο “To the Depths We Descend...” album που μας δημιούργησε άριστες εντυπώσεις, έρχεται η ώρα να εκδοθεί η επίσημη βιογραφία του ελληνικού σχήματος που επηρέασε σε παγκόσμιο επίπεδο τις εξελίξεις στο black metal genre.

    Το βιβλίο που θα έχει τον τίτλο “The Serpent and the Pentagram: The Official Necromantia Chronicles”, αναμένουμε να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2022 και θα συμπεριλαμβάνει ένα EP 7” μιας πολύ σπάνιας και ακυκλοφόρητης ηχογράφησης από τα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος. Η σχετική δήλωση του The Magus λέει τα εξής:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η τελική μαρτυρία.
    «Το συγκρότημα έχει πλέον κατέβει στην Άβυσσο. Αυτή είναι η επίσημη ιστορία όλης της αναζήτησης στη σκοτεινή πλευρά και της περιπλάνησής μας στα μονοπάτια της καταχθόνιας, ακραίας μουσικής. Κυκλοφορεί την άνοιξη του 2022. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας»
    The Magus, Δεκέμβριος 2021

    Εδώ ακούμε και βλέπουμε το lyric video των Necromantia για την σύνθεση “Inferno”, τραγούδι που προέρχεται από τον τελευταίο δίσκο του σχήματος που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό.