Friday, 02 December 2022 09:52

HELLOWEEN: Το καλοκαίρι του 2023 στο Release Festival! Οι τιμές των εισιτηρίων

Written by 
    HELLOWEEN: Το καλοκαίρι του 2023 στο Release Festival! Οι τιμές των εισιτηρίων

    Δυνατά ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις του Release Festival για το 2023. Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε είναι οι Helloween!

    Ειδικότερα, το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Helloween, το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

    Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών έχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.

    Ένα από τα δύο-τρία πιο επιδραστικά συγκροτήματα που γέννησε η έκρηξη του metal στα 80s, οι Helloween ξεκίνησαν στις αρχές τις δεκαετίας από το Αμβούργο και δεν άργησαν να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Με την κυκλοφορία του “Keeper of the Seven Keys: Part I” καθόρισαν τι σημαίνει ευρωπαϊκό power metal ενώ με το δεύτερο μέρος του καθιερώθηκαν οριστικά στη συνείδηση των metalheads ολόκληρου του πλανήτη.

    Η συνέχεια ήταν το ίδιο εντυπωσιακή. 16 studio albums με εκατομμύρια πωλήσεις, αμέτρητες συναυλίες και εμφανίσεις στα κορυφαία φεστιβάλ ως headliners, διατήρησαν τους Helloween στην πρώτη γραμμή του metal, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα.

    Με την πολυπόθητη επιστροφή των Michael Kiske και Kai Hansen στο γκρουπ και τη σταθερή παρουσία των Weikath και Grosskopf, το συγκρότημα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην πολύχρονη ιστορία του με την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου, το 2021. Το “Helloween” αποθεώθηκε, δικαίως, από κοινό και κριτικούς και πρόσθεσε μερικά ακόμα σπουδαία τραγούδια σε μια δισκογραφία που ήταν ήδη γεμάτη από αυτά, όπως τα αξεπέραστα anthems “Ride The Sky”, “A Tale That Wasn’t Right”, “Eagle Fly Free”, “Power”, “I Want Out” και πολλά ακόμα.

    Μια δεκαετία μετά την τελευταία τους εμφάνιση, οι Helloween επιστρέφουν στη χώρα μας και το Release Athens 2023 με ένα καταπληκτικό show που σίγουρα θα αποτελέσει το απόλυτο metal ραντεβού για το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 5/12 προς 45€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

    Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο το πρώτο διήμερο εισιτήριο για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ: Helloween & more tba (17/6/23) + Headliner & more tba προς 80 ευρώ (κέρδος 10 ευρώ).

    Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876, online στο releaseathens.gr και viva.gr, σε καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευρυπίδης, Yoleni's και Viva Spot Τεχνόπολης.