Saturday, 03 December 2022 10:20

DEVISER: “Cold Comes The Night” νέο videoclip από το επερχόμενο δίσκο

Written by 
    DEVISER: “Cold Comes The Night” νέο videoclip από το επερχόμενο δίσκο

    “Evil Summons Evil” είναι ο τίτλος του επερχόμενου νέου δίσκου της θρυλικής ελληνικής μπάντας των Deviser και θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023. Το έμπειρο black metal σχήμα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο videoclip για το τραγούδι “Cold Comes The Night”.

    Εδώ βλέπουμε το καινούριο τους videoclip

    Από το δελτίο τύπου αντλούμε τις χρήσιμες πληροφορίες για την νέα κυκλοφορία του σχήματος.

    Oι θρυλικοί black metallers Deviser επιστρέφουν δυναμικά μετά το τελευταίο τους full-length “Seasons of Darkness του 2011. Το ελληνικό συγκρότημα, μάλιστα, ανακοίνωσε το νέο album “Evil Summons Evil” θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023 από τη Hammerheart Records / Napalm Records (παγκόσμια διανομή). Ο δίσκος, ηχογραφήθηκε στα Sound Abuse Productions στην Αθήνα, ενώ ήδη είχαν προηγηθεί τα singles “Absence of Heaven” και “Evoking the Moon Goddess”. Την παραγωγή του album υπογράφει ο Psychon των Septicflesh που φρόντισε επίσης για τη μίξη και το mastering. Tο εξώφυλλο του “Evil Summons Evil” είναι έργο που έχει γίνει από τον διάσημο Βέλγο Kris Verwimp που έχει ήδη σχεδιάσει εξωφυλλα των Arch Enemy και Immortal μεταξύ άλλων. Επιπλέον, το συγκρότημα ανακοίνωσε τη συμμετοχή ορισμένων ειδικών καλεσμένων στα φωνητικά όπως ο Heljarmadr των Dark Funeral, ο Ευθύμης Καραδήμας των Nightfall και η σοπράνο Ανδρονίκη Σκουλά των Chaostar .

    1. Death is Life Eternal
    2. Cold Comes the Night
    3. Absence of Heaven
    4. Tenebrae
    5. Of Magick (Feat. Androniki Skoula - Chaostar)
    6. Evoking the Moon Goddess
    7. Where Angels Fear to Tread (Feat. Heljarmadr - Dark Funeral)
    8. Sky Burial
    9. Serpent God
    10. When the Lights went Out (Feat. Efthimis Karadimas - NIGHTFALL)

    Οι προπαραγγελίες του νέου album ήδη έχουν ξεκινήσει μπορείτε από το παρακάτω link μέσω Napalm Records, Hammerheart Records ή Nuclear Blast Records να το προμηθευτείτε.

    https://deviser.lnk.to/evilsummonsevil

    Τα καινούρια τραγούδια τα ακούμε εδώ και ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του δίσκου.