Monday, 06 March 2023 08:06

THE STORYTELLER STUDIO: A picture is worth a thousand words

Written by 
    THE STORYTELLER STUDIO: A picture is worth a thousand words

    To Storyteller Studio παρέχει υπηρεσίες φωτογράφισης καλλιτεχνών, δημιουργία video και γενικότερα οποιοδήποτε στοιχείο χρειάζεται ένα συγκρότημα για να προωθήσει σωστά τη δουλειά του. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος, οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την προσπάθεια μάς δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Τι ακριβώς είναι το Storyteller Studio και ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει;
    Δημήτρης: Το Storyteller Studio είναι στην ουσία το όνειρο μιας δεκαετίας, τουλάχιστον. Ο χώρος δηλαδή που θα μου έδινε τη δυνατότητα να πραγματοποιώ φωτογραφίσεις με άνεση, με τον εξοπλισμό μου συγκεντρωμένο και ένα περιβάλλον που βασικά θα είναι εύκολο να γίνει οποιαδήποτε φωτογράφιση ή και βιντεοσκόπηση. Στήθηκε μέσα στο 2022, με πολύ κόπο και εν μεσώ μιας πολύ φορτωμένης εργασιακά χρονιάς, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και φυσικά συνεχίζουμε τις βελτιώσεις όπου χρειαστεί. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» οπτικοακουστικών παραγωγών (από video-clip μέχρι promo content για επαγγελματίες). Γι’ αυτόν τον λόγο συστεγαζόμαστε με τον Χρήστο, που έχει αναλάβει το κομμάτι του video.
    Χρήστος: Το Storyteller Studio είναι το δεύτερο σπίτι μας. Ένας χώρος ιδανικός για επαγγελματίες στον τομέα των οπτικοακουστικών μέσων. Άνετος, λειτουργικός, δημιουργημένος από εμάς τους ίδιους ώστε να αντικατοπτρίζει το περιβάλλον που θέλουμε να δουλεύουμε. Εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, με κύριο σκοπό την ποιοτική παροχή όλης της γκάμας των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είτε πρόκειται για φωτογράφιση, είτε για βιντεοσκόπηση, θέλουμε ο χώρος αυτός να είναι σύμμαχος δικός μας και των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται ως επαγγελματίες. Τόσο στη δουλειά που μας έχουν αναθέσει, όσο και στη φιλοξενία τους.

    Ποιο ήταν το κίνητρο της δημιουργίας του Studio και ποια είναι η γενικότερη φιλοσοφία σας;
    Δημήτρης: Βασικό κίνητρο ήταν και είναι η δυνατότητα για δημιουργία, σε όλες τις εκφάνσεις της. Φιλοσοφία και στόχος, όπως λέει και το όνομα, είναι η αφήγηση. Είτε μέσα από μια εικόνα είτε μέσα από ένα video, θέλουμε να καταφέρουμε να πούμε ιστορίες. Ειδικά στα μουσικά videos, που μας δίνουν άπλετο χώρο να δημιουργήσουμε ιστορίες, να πλάσουμε χαρακτήρες και να κάνουμε “visualize”, ναοπτικοποιήσουμε δηλαδή, το όραμα του εκάστοτε δημιουργού.
    Χρήστος: Κίνητρο σίγουρα αποτελεί και η φυσική υπόσταση. Η γνώση που έχει ο πελάτης ότι μπορεί να μας επισκεφθεί σε έναν χώρο άνετο, που του επιτρέπει να μας πει την ιδέα του ή να μας αναλύσει σχετικά με την υπηρεσία για την οποία μας χρειάζεται. Σαφώς, η δημιουργία ενός τέτοιου χώρου αποτελεί και μια τέλεια «βάση» για εμάς τους ίδιους, κυρίως σε ό,τι αφορά συνεργατικά projects, όπου η επικοινωνία, η οργάνωση και η εκτέλεση γίνονται πολύ πιο εύκολα. Όταν το studio προσφέρει όλα τα παραπάνω, τότε μπορούμε να αφιερώσουμε όλη την ενέργεια στη βασική, κοινή μας φιλοσοφία. Αφήγηση και δημιουργία. Κάθε φωτογραφία, κάθε καρέ ενός video λέει μια ιστορία και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ή να οπτικοποιήσουμε αυτή την ιστορία και να την αφηγηθούμε στο κοινό.

    Ζούμε στην εποχή της εικόνας και χάριν υπερβολής θα λέγαμε πως τη σήμερον ημέρα μία καλή φωτογράφιση ή ένα καλό video-clip είναι εξίσου σπουδαίο με ένα καλό τραγούδι. Βέβαια, το να γίνει ένα καλό photo session ή ένα καλό filming χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα κινητό τηλέφωνο όπως αρκετοί πιστεύουν. Ας μιλήσουμε αρχικά για τον εξοπλισμό σας…
    Δημήτρης: Ένα μεγάλο ατού του studio αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα στα 18 χρόνια που εργάζομαι στον χώρο, έχω ένα ιδιαίτερα μεγάλο κομμάτι εξοπλισμού ιδιόκτητο. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες. Θα αναφέρω επιγραμματικά ότι διαθέτουμε 3 mirrorless 4K κάμερες, με μεγάλο όγκο φακών, video lights, studio flash, modifiers, φωτογραφικά φόντα, field monitors, gimbals, φωτογραφικά και κινηματογραφικά τριπόδια. Σχεδιάζουμε σιγά-σιγά και τη δημιουργία green screen σε ένα πλατώ 8mX6m με πάρα πολλές δυνατότητες. Όλος αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει αρκετά βατά budget, μιας και έχουμε σχεδόν εξαλείψει την ανάγκη για ενοικίαση (εκτός αν χρειαστεί εξειδικευμένο υλικό όπως για παράδειγμα drone, cine κάμερες, κλπ.) Από εκεί και πέρα όμως το πιο σημαντικό δεν είναι ο εξοπλισμός αλλά το τι μπορείς να κάνεις με αυτόν. Ένας διευθυντής φωτογραφίας που έχει βαθιά γνώση και απόλυτο έλεγχο στο πώς θα φωτίσει, μπορεί να κάνει τη λήψη με ένα high-end κινητό και το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό. Αντίθετα, ό,τι εξοπλισμό και να έχεις, αν δεν έχεις κάνει βίωμα το τι χρειάζεσαι και για ποιον λόγο, τότε απλά πυροβολείς στα τυφλά και ελπίζεις για το καλύτερο. Τέλος, να προσθέσω ότι την τελευταία 10ετια έχει γίνει σαφές στους μουσικούς πόσο σημαντικό είναι ένα άρτιο οπτικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι όπως και οι παραγωγές έχουν ανέβει πολύ (από τη στιγμή που αντιλήφθηκαν οι μουσικοί την αξία μιας καλής παραγωγής στα πλαίσια του παγκόσμιου ανταγωνισμού) κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις φωτογραφίσεις και τα videos και θα συνεχίσει σίγουρα να συμβαίνει, καθώς υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση.
    Χρήστος: Ο εξοπλισμός είναι σίγουρα το εργαλείο μας και όπως ανέφερε και ο Δημήτρης, η εργαλειοθήκη μας είναι σχεδόν πλήρης. Θα συμφωνήσω απόλυτα στο κομμάτι της χρήσης του εν λόγω εξοπλισμού και θα το συνδέσω με τη βασική μας φιλοσοφία. Αφήγηση και δημιουργία. Έχοντας απλά χαρτί και μολύβι ή ένα writing software στον υπολογιστή δεν μπορείς να γράψεις ένα βιβλίο. Χρειάζεται επίσης μια ιδέα και η κατάλληλη εμπειρία για να την υλοποιήσεις. Η φωτογράφιση ενός συγκροτήματος ή η δημιουργία ενός video-clip βρίσκουν άρτια εφαρμογή στην παραπάνω παρομοίωση, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η ολοένα αυξανόμενη ποσότητα παραγωγής αυξάνει και την ανάγκη για ποιότητα και τεχνική τελειότητα.

    Σε συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης, εκτός από τον εξοπλισμό χρειάζεται σίγουρα και η απαραίτητη «καλλιτεχνική» ματιά. Γιατί να σας εμπιστευτεί κάποιος;
    Χρήστος: Η καλλιτεχνική ματιά και η τέχνη εν γένει είναι καθαρά υποκειμενικές έννοιες. Αυτό που κάποιος θεωρεί ωραίο, σε κάποιον άλλον μπορεί να μην αρέσει. Αρκετά χρόνια πριν, όταν σπούδαζα σκηνοθεσία και film production στο Βερολίνο της Γερμανίας, θυμάμαι έναν καθηγητή να επιμένει να μας μάθει δύο βασικές αξίες. Η πρώτη ήταν να μην λέμε τι μας αρέσει και τι όχι, αλλά τι λειτουργεί και τι όχι. Και δεν αποδεχόταν καμία απάντηση χωρίς στοιχειώδη επιχειρηματολογία. Η δεύτερη ήταν να μάθουμε να σκοτώνουμε αυτό που αγαπάμε. “Kill your darlings” ήταν η έκφραση που χρησιμοποιούσε και εννοούσε να μάθουμε να πετάμε κάτι που δεν λειτουργεί όση προσπάθεια, χρόνο ή κομμάτι του εαυτού μας και να έχουμε επενδύσει σε αυτό. Με τον καιρό κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να καταφέρει κάποιος κάτι τέτοιο. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτός είναι ο τρόπος να φτάσεις σχετικά κοντά στην αντικειμενικότητα. Να κάνεις ένα βήμα πίσω, να κρίνεις την ίδια σου τη δημιουργία σαν παρατηρητής, σαν το εν δυνάμει κοινό. Κατόπιν αυτού, πιστεύω πως ο βασικότερος λόγος για να μας εμπιστευτεί κάποιος είναι ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε οι αυστηρότεροι κριτές της δουλειάς μας. Ένας εξίσου σημαντικός λόγος είναι ο συνδυασμός τεχνογνωσίας και δημιουργικότητας που μπορούμε να προσφέρουμε. Μιλώντας για το κομμάτι του video, η βασική μου ειδικότητα είναι αυτή του σκηνοθέτη/σεναριογράφου, κάτι που μου παρέχει τις γνώσεις να δημιουργήσω μια ιστορία, να τη σκηνοθετήσω και όχι απλά να τη διεκπεραιώσω.
    Δημήτρης: Προσωπικά θεωρώ ότι αν ο εξοπλισμός και η τεχνική κατάρτιση είναι το “Α”, η καλλιτεχνική άποψη είναι το “Ω”. Αν δεν έχεις και τα δύο, τότε είναι δύσκολο να αποδόσεις το όραμα που σου έχει επικοινωνήσει ο «πελάτης». Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα χρόνια είχα κάνει κάποιες φωτογραφίσεις (Sorrowful Angels, Kinetic, Fallen Arise, Angel Mora, Innerwish, Steamroller Assault) οπότε και αντιλήφθηκα ότι δεν είναι και τόσο απλό όσο θα ήθελα. Εκεί είναι που αποφάσισα ότι πρώτα θα αποκτήσω την εμπειρία και τη γνώση και μετά θα ασχοληθώ πιο επαγγελματικά με αυτό το κομμάτι. Αυτό πήγε μέχρι και το 2019-2020, οπότε κάναμε την φωτογράφιση Badd Kharma (αρκετά challenging μιας και παίζω και εγώ εκεί) που πήγε εξαιρετικά. Θεωρώ ότι μετά από 18 χρόνια στον χώρο της εικόνας, είμαστε πλέον σε θέση να πάρουμε ένα βασικό concept (ή μερικές φορές ακόμα και μόνο το μουσικό κομμάτι) και πάνω σε αυτό να χτίσουμε, σαφώς με τη συμμετοχή και των μουσικών, μια ιστορία που θα έχει ενδιαφέρον να τη δει ο θεατής.

    Πόσο παρεμβατικοί μπορείτε να γίνετε; Δηλαδή, εκτός από το εκτελεστικό/τεχνικό κομμάτι της δουλειάς σας μπορείτε να προτείνετε, πάντα σε συνεργασία με τον μουσικό, και το concept του video ή της φωτογράφισης;
    Δημήτρης: Σε γενικές γραμμές δεν θα έλεγα ότι είμαστε ιδιαίτερα παρεμβατικοί. Ουσιαστικά σε πρώτη φάση ακούμε τι έχει στον νου του ο μουσικός και πάνω σε αυτό κάνουμε κάποιες προτάσεις. Εδώ μας βοηθάει πολύ η τεχνολογία. Με ένα 3D software που χρησιμοποιούμε μπορούμε να στείλουμε ένα προσχέδιο του τι έχουμε στον νου μας (φωτιστικά, πόζες, κλπ.) και πάνω σε αυτό κινούμαστε μαζί με τον μουσικό ώστε να καταλήξουμε στην υλοποίηση. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει έτοιμο concept από τον μουσικό, το στήνουμε από την αρχή (με σενάριο και ένα βασικό shot list) και πάνω στη δική μας πρόταση μπαίνει η άποψη και η γνώμη του μουσικού.
    Χρήστος: Πολλές φορές, ειδικά σε μουσικά videos, βλέπουμε απλή εκτέλεση της δουλειάς, δίχως την παραμικρή αφήγηση ή σκηνοθεσία. Εκατοντάδες τέτοια videos, καθημερινά. Γιατί κάποιος να επιλέξει να δει το δικό σου μέσα στον σωρό;
    Ο πυρήνας κάθε οπτικοακουστικού υλικού είναι η ιστορία που αφηγείται και ο τρόπος που αυτή μεταφέρεται στην οθόνη. Και όταν το τεχνικό κομμάτι είναι κεκτημένο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεργαστείς με τον μουσικό δημιουργό για να πετύχεις αυτό ακριβώς. Να δημιουργήσεις μια ιστορία που θα ντύσει οπτικά το τραγούδι. Ως σκηνοθέτης, αυτό είναι το βασικότερο μέλημά μου. Να ακούσω τον μουσικό, τον άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το «γιατί» έγραψε αυτό το κομμάτι και να τον βοηθήσω να το κάνει εικόνα. Είτε ο μουσικός έρχεται με δική του ιδέα, είτε καλούμαι να δημιουργήσω μία ιστορία έχοντας ως βάση το τραγούδι του, μπορώ να εγγυηθώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια συνεργατική διαδικασία που θα αντικατοπτρίζει το όραμά του. Όταν εσύ ο ίδιος ως μουσικός είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, τότε θα μπορέσεις να το υποστηρίξεις και στο κοινό σου.

    Ποιο πιστεύετε πως είναι το γενικότερο επίπεδο της αισθητικής της ελληνικής σκηνής;
    Χρήστος: Η ελληνική σκηνή έχει πλέον ξεφύγει από τα στενά σύνορα της χώρας μας. Βλέπουμε συγκροτήματα που έχουν τεράστιο fanbase στο εξωτερικό και αυτή τους η εξέλιξη αντικατοπτρίζεται και στο υλικό που δημιουργούν. Είτε είναι ακουστικό, είτε οπτικοακουστικό. Είναι ελάχιστα τα επαγγέλματα που δεν απαιτούν συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση. Τόσο το επάγγελμα του μουσικού, όσο και αυτό του φωτογράφου ή του βιντεογράφου απαιτούν καθημερινή ενημέρωση και εκπαίδευση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν θέλεις να είσαι πάντα επίκαιρος. Ως επαγγελματίες, υποχρεωνόμαστε κατά μία έννοια να ακολουθήσουμε στο επίπεδο που η δουλειά μας πρέπει να βρίσκεται. Για να επιβιώσεις στον ανταγωνισμό πρέπει να είσαι τέλειος στη δουλειά σου, να μπορείς να εγγυηθείς ποιοτικό αποτέλεσμα. Όταν για παράδειγμα η ελληνική μουσική σκηνή ανεβαίνει τάχιστα, ο μόνος τρόπος για αγαστή συνεργασία είναι να τη συναντήσεις στο πάνω σκαλί.
    Δημήτρης: Σίγουρα έχουν γίνει άλματα σε σχέση με πριν από μια δεκαετία. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και υπάρχουν δημιουργοί (τόσο μουσικοί, όσο και συνάδελφοι δικοί μας) που κάθε μέρα ανεβάζουν τον πήχη. Αυτός ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει, αφού υποχρεώνει όλους μας σε μια συνεχή εξέλιξη.
    Σαν studio, μας βοηθάει ότι έχουμε φύγει από τη λογική του «πολυτεχνίτη» που σε γενικές γραμμές υπάρχει. Έχουμε επικεντρωθεί ο καθένας στο δικό του κομμάτι και αυτό μας δίνει τον χρόνο να εκπαιδευόμαστε και να αναπτύσσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας. Τέλος, έχουμε πρόσβαση σε κανάλια που είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες, το οποίο τεχνικά μας δίνει ένα προβάδισμα.

    Θα λέγατε, από την εμπειρία σας, πως οι Έλληνες μουσικοί είναι ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις ή θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο θέμα της εικόνας;
    Χρήστος: Για να εμπιστευτεί ένας μουσικός το δημιούργημά του, το «παιδί» του, σε έναν επαγγελματία, αυτός ο επαγγελματίας πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη με τη δουλειά του. Νομίζω πως πλέον οι μουσικοί βλέπουν ότι οι επαγγελματίες στον χώρο της φωτογραφίας και του video εξελίσσονται συνεχώς και δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό τους κάνει και πιο ανοιχτούς σε ιδέες και προτάσεις. Ξέρουν ότι αυτό που θα ακούσουν, τουλάχιστον θα έχει μια βάση για περαιτέρω συζήτηση και βελτίωση. Σίγουρα υπάρχουν και μουσικοί που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο στο όποιο οπτικοακουστικό promotion της δημιουργίας τους. Ακόμα και αυτοί όμως θα ζητήσουν feedback, θα ακούσουν μια διαφορετική άποψη, θα την εξετάσουν, ακόμα και αν τελικά δεν την επιλέξουν.
    Δημήτρης: Θεωρώ πως ναι, οι μουσικοί έχουν πλέον καταλάβει ότι πρέπει να εμπιστεύονται τον εκάστοτε επαγγελματία με τον οποίο συνεργάζονται. Δείχνουν εμπιστοσύνη στους ηχολήπτες και τους παραγωγούς, οπότε το ίδιο θα κάνουν και με τον κάθε άλλο επαγγελματία που επιλεγούν. Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι έχουν τόσο καθαρό και οργανωμένο το όραμά τους, που ουσιαστικά η δική μας δουλειά είναι πλέον μόνο η υλοποίηση. Εκεί, εκ των πραγμάτων, δεν θα παρέμβουμε ιδιαίτερα, αλλά πιστεύω ότι μια πρόταση που θα ανεβάσει το αποτέλεσμα θα γίνει σίγουρα δεκτή.

    Αν πιστεύετε πως κάτι δεν είναι αισθητικά σωστό, αλλά ο καλλιτέχνης επιμένει, πώς το χειρίζεστε;
    Δημήτρης: Νομίζω η μόνη περίπτωση να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε μια συνεργασία είναι αν κάτι που θέλει ο καλλιτέχνης μας βρίσκει ηθικά αντίθετους. Για οτιδήποτε άλλο έχουμε τα skills και τη θέληση να βρούμε μια μέση οδό. Παρότι γενικά θέλουμε να ακολουθούμε τη γραμμή που δίνει ο καλλιτέχνης, σίγουρα αν κάτι είναι πραγματικά λάθος, εκεί προσπαθούμε για αρχή να το εξηγήσουμε και από εκεί και πέρα να βρούμε μαζί την κατεύθυνση.
    Και πάλι να πω όμως πως οι καλλιτέχνες δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτόν που έχουν απέναντί τους. Όπως δείχνουν στον ηχολήπτη και τον παραγωγό τους, το ίδιο πιστεύω κάνουν και με τον σκηνοθέτη ή τον φωτογράφο τους.
    Χρήστος: Θα συμφωνήσω απόλυτα στο κομμάτι της ηθικής. Αν και μιλάμε για κάτι ακραίο, δεν νομίζω πως θα είχα τη δυνατότητα να το ολοκληρώσω όσο μεγάλο και να ήταν το οικονομικό δέλεαρ.
    Τώρα, αν κάτι θεωρώ πως αισθητικά ή τεχνικά δεν λειτουργεί, το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να το επικοινωνήσω στον μουσικό και να επιχειρηματολογήσω σχετικά. Τις περισσότερες φορές αυτό είναι ένα έναυσμα για βελτίωση και εύρεση του κατάλληλου τρόπου οπτικοποίησης. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου ο μουσικός δεν μας έχει επικοινωνήσει σωστά το όραμά του και η αλληλεπίδραση αυτή τον βοηθάει να το κάνει.

    Το ότι είστε οπαδοί και μουσικοί του heavy metal, σίγουρα βοηθάει, σωστά;
    Δημήτρης: 1000%. Όχι μόνο επειδή είμαστε οπαδοί, αλλά προσωπικά είμαι και μέλος της σκηνής (όχι τόσο ενεργά όσο παλιά βέβαια) όντας στους Badd Kharma και τους Airged Lamh.
    Σαν οπαδοί, βλέπουμε συνεχώς νέα video και νέους δημιουργούς, αλλά όντας και μέσα στη σκηνή μπορούμε να καταλάβουμε σε μεγάλο βαθμό την προσδοκία ενός μουσικού για το video του. Πέρα από αυτό, μας είναι αρκετά γνώριμο το πώς θα ποζάρουμε ή θα «στήσουμε» τον κάθε μουσικό ώστε να πάρουμε το 100% από αυτόν σε ένα video ή μια φωτογράφιση.
    Χρήστος: Όχι απλά βοηθάει, αλλά κάνει και την όλη διαδικασία ακόμα πιο ευχάριστη. Είναι ευλογία όταν μπορείς να εφαρμόσεις τις επαγγελματικές σου γνώσεις σε ένα αντικείμενο που ικανοποιεί τα γούστα σου. Στην προκειμένη περίπτωση, τα μουσικά μας γούστα προσθέτουν απόλαυση στη δημιουργία. Ως οπαδός ή μουσικός έχεις καθημερινή ενασχόληση με τη σκηνή. Μια συναυλία, ακρόαση ενός δίσκου ή το να παρακολουθήσεις ένα video-clip. Όλα αυτά σε κρατούν μόνιμα ενημερωμένο και έτοιμο να κατανοήσεις και να βοηθήσεις τους δημιουργούς που έχεις απέναντι σου.

    Πού μπορεί να σας βρει κάποιος;
    Δημήτρης: Ο χώρος μας βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου (Υπολοχαγού Καββαθά 46), πολύ κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, όπου τώρα κατασκευάζεται και το νέο μετρό.
    Διαδικτυακά, μπορείτε να μας βρείτε είτε μεσώ της σελίδας μας στο Facebook, είτε στην ιστοσελίδα μας  όπου μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού για να κουβεντιάσουμε το δικό σας project. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την παρουσίαση!