Tuesday, 02 May 2023 12:05

THE MAGUS: Το εξώφυλλο του “Βυσσοδομώντας” και τα σχόλια του The Magus (Necromantia)

Written by 
    THE MAGUS: Το εξώφυλλο του “Βυσσοδομώντας” και τα σχόλια του The Magus (Necromantia)

    O The Magus (Necromantia, ex-Rotting Christ και Yoth Iria) υπό το νέο προσωπικό σχήμα που έχει το όνομα The Magus, προετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album του συγκροτήματος και εδώ βλέπουμε το εξώφυλλο του δίσκου και διαβάζουμε τα σχόλια του έμπειρου Έλληνα black metal μουσικού για όσα πρέπει να αναμένουμε από τον δίσκο.

    Οι Έλληνες βετεράνοι μουσικοί των THE MAGUS ανακοίνωσαν το ντεμπούτο album τους το οποίο έχει τον τίτλο “Βυσσοδομώντας” και θα κυκλοφορήσει μέσω της The Circle Music records τον Οκτώβριο. Οι THE MAGUS αποκαλύπτουν τώρα το εξώφυλλο του δίσκου, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Harnasash Singh, καθώς και αρκετές ακόμα λεπτομέρειες του “Βυσσοδομώντας”.

    Ο Magus είπε σχετικά με το εξώφυλλο του album: «Η τέχνη του Harnasash έδωσε για άλλη μια φορά οπτική ζωή στα κολασμένα οράματά μου. Το εξώφυλλό του ταιριάζει απόλυτα στην ιδέα του δίσκου που βασίζεται στην απογοήτευση και την οργή του Lucifer για την ανθρωπότητα. Μπορώ μόνο να πω ότι είναι το πιο οργανικό album που έκανα ποτέ οδηγώντας όλες τις black metal επιρροές μου σε ένα πραγματικά φρικτό, εφιαλτικό μονοπάτι. Οι σκοτεινές μελωδίες ενώνονται με πυρετώδεις κόσμους για να γεννήσουν συναισθήματα μεγαλειώδους, αριστοκρατικής φρίκης. Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με καλλιτέχνες όπως οι KING DUDE, IDVex (1/2 SOUTHERN NORTH) και Hel Pyre (W.E.B.) ως προσκεκλημένοι τραγουδιστές, ώστε να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα και τα τελετουργικά μέρη της μουσικής. Είναι επίσης η πρώτη φορά στο μουσικό μου ταξίδι όπου χρησιμοποίησα ζωντανή χορωδία σε διασκευή Χρήστου Αντωνίου (SEPTIC FLESH). Και για να τελειώσουμε, οι ηχογραφήσεις γίνονται στο στούντιο PENTAGRAM με τον διαβόητο George Emmanuel (LUCIFER’S CHILD) πίσω από το τραπέζι μίξης και την παραγωγή. Ακολουθούν περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι με τα Βάθη…. Σαν Φίδια από τα Βάθη υψωνόμαστε!».


    Το Track-list είναι το εξής:

    1. This is My Church
    2. The Fall of Man
    3. Lux Tenebrarum
    4. ΒΥΣΣΟΔΟΜΩΝΤΑΣ
    5. Idolatrous Discord
    6. Ama Lilith
    7. Negative Renaissance
    8. The Peacock King
    9. Give the Devil his due: The story



    Line up:
    The Magus: Bass/Voices
    El: Guitars
    Maelstrom: Drums

    Την φωτογράφιση του σχήματος έχει αναλάβει η Stella Mouzi και η ηχογράφηση, η παραγωγή, η μίξη και το master του δίσκου έγινε από τον σπουδαίο George Emmanuel στα Pentagram studio, στην Αθήνα.