Monday, 11 September 2023 14:09

DIVINER: Κυκλοφορούν καινούριο album τον Νοέμβριο

Written by 
    DIVINER: Κυκλοφορούν καινούριο album τον Νοέμβριο

    Από τους εξαιρετικούς Αθηναίους heavy metallers Diviner, περιμένουμε καινούριο album τον Νοέμβριο και εδώ έχουμε τις πρώτες χρήσιμες πληροφορίες.



    Ο νέος δίσκος του σχήματος θα έχει τον τίτλο “Avaton” και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. Το Δελτίο Τύπου του σχήματος μας δίνει περισσότερες πληροφορίες.

    «Εμπνευσμένη σύνθεση τραγουδιών και ασυμβίβαστο heavy metal μεγαλείο με όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού κλασικού. Δυνατό, μελωδικό, επικό, σκοτεινό, πνευματικό, ατμοσφαιρικό, έντονο, επιθετικό, ωμό και ετερόκλητο ταυτόχρονα. Εξαιρετική παραγωγή, δυναμικός ήχος, εξαιρετικοί στίχοι, εθιστικά riff, υπέροχες μελωδίες, πιασάρικα-ανθεμικά ρεφρέν, εντυπωσιακή δουλειά στην κιθάρα, αστρικά τύμπανα και μερικά από τα σπουδαιότερα, μεγαλειώδη και παθιασμένα φωνητικά που έχετε ακούσει ποτέ! Το AVATON είναι ένα διαχρονικό ταξίδι που κόβει την ανάσα από τον σκληρό δυστοπικό κόσμο, στα πιο βαθιά μας όνειρα, τον ανώτερο εαυτό μας, αναζητώντας τα αληθινά μυστικά της ζωής. Καλώς ήρθατε!»


    TRACK LIST:
    1. Avaton
    2. Mountains High
    3. Dancing In The Fire
    4. Cyberwar
    5. Waste No Time
    6. Nemesis
    7.Hope Will Rise
    8. Dominator
    9. Hall Of The Brave
    10. The Battle Of Marathon
    11. Dead New World (Bonus Track Included Only in the CD Edition)

    Official Site ΕΔΩ.
    Facebook ΕΔΩ.
    Instagram ΕΔΩ.

    DIVINER:
    Yiannis Papanikolaou – Vocals
    Teo Ross – Guitars
    Alex Flouros – Guitars
    George Nidriotis – Bass
    Lefteris Moros - Drums

    To "Avaton" θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου από την Rock Of Angels Records και μπορείτε να κάνετε το pre-order του δίσκου ΕΔΩ.