Thursday, 16 November 2023 21:07

FRAGMENT SOUL: Νέο τραγούδι – videoclip και ο επερχόμενος δίσκος τον Φλεβάρη

Written by 
    FRAGMENT SOUL: Νέο τραγούδι – videoclip και ο επερχόμενος δίσκος τον Φλεβάρη

    Οι Fragment Soul είναι από τα καινούρια σχήματα που ξεχωρίζουν, τόσο για τις μουσικές που δημιουργούν όσο και για την γενικότερη αισθητική αρτιότητα που τους χαρακτηρίζει. Εδώ απολαμβάνουμε το videoclip του "Eternal Night in Death" από τον επερχόμενο δίσκο “Galois Paradox” που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φλεβάρη.

    Το Δελτίο Τύπου έχει τις σχετικές πληροφορίες.


    Οι Fragment Soul είναι ένα prog doom metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, Κέρκυρα. Το συγκρότημα αποτελείται από τον τραγουδιστή Marc Durkee, την τραγουδίστρια Tamara Filipovic, τον μπασίστα Σπύρο Γεωργίου, τον κιθαρίστα Δημήτρη Λούβρο, τον drummer Στέφανο Μελετίου και τον Αχιλλέα Αδαμίδη σε keys/piano.
    2021. Το ντεμπούτο album των Fragment Soul με το όνομα “Axiom of Choice” feat. Heike Langhans (ex Draconian) και η Guest εμφάνιση του Egan O'Rourke (Daylight Dies) κυκλοφόρησε στις 7 Μαΐου 2021 μέσω της Sleaszy Rider SRL. Στις 9 Απριλίου οι Fragment Soul κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο του τραγουδιού "A Choice between two Evils". Παραγωγή Natalia Drepina. Το Axiom of Choice απέσπασε πολλές θετικές κριτικές και έφτασε σε υψηλές θέσεις σε αρκετές λίστες.
    2022. Οι Fragment Soul έκαναν το live ντεμπούτο τους ζωντανά στην Αθήνα ως opening act για τους Paradise Lost και εμφανίστηκαν στο Arenele Romane ως opening act για τους Moonspell στο Βουκουρέστι. Και στις δύο παραστάσεις η Ambre V. των Xandria συμμετείχε ως τραγουδίστρια.
    2023. Οι Fragment Soul ολοκλήρωσαν το νέο τους έργο με το όνομα “Galois Paradox”. Tο πρώτο single του “Galois Paradox”, είναι το "Eternal Night in Death" που στέκεται ως ένα συναρπαστικό κομμάτι που συμπυκνώνει τέλεια την ουσία του album. Η σύντηξή του από μελαγχολικές μελωδίες με ένα υπόγειο ρεύμα βαθιάς βαρύτητας, στέκεται ως απόδειξη της καλλιτεχνίας που υφαίνεται στον επερχόμενο δίσκο. Το “Galois Paradox” θα κυκλοφορήσει 24 Φλεβάρη 2024 μέσω της Wormholedeath.

    You can check the follow links:
    Facebook
    Bandcamp.com