Friday, 17 November 2023 07:44

LAZY MAN'S LOAD: Συναυλία στο Κύτταρο!

Written by 
    LAZY MAN'S LOAD: Συναυλία στο Κύτταρο!

    Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο Κύτταρο, το ιστορικό club της οδού Ηπείρου, οι Lazy Man’s Load το πλέον ανερχόμενο όνομα της εγχώριας σκηνής, παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο “Saints Full of Sin”.

    Το πενταμελές σχήμα από την Αθήνα που τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί τόσο για τη μουσική του όσο και για τις υπερ-δυναμικές ζωντανές του εμφανίσεις, μπαίνει στο νέο κεφάλαιο της πορείας του και μετά από συναυλίες σε ολόκληρη τη χώρα παίζουν στην πόλη τους ετοιμάζοντας ένα show που θα μας αφήσει άναυδους. Οι Lazy Man’s Load, για τους φίλους απλώς LML, έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους μουσικό υβρίδιο και στον ήχο του εντοπίζονται αναφορές από κλασσικό heavy metal, southern metal, αμερικάνικο hard rock όπως και από τα Ιερά Τέρατα των 70’s. Το πρώτο τους album με τίτλο “All Hat No Cattle” κυκλοφόρησε το 2021 αποσπώντας μόνο καλές κριτικές. Από τότε το συγκρότημα ‘έγραψε’ πολλά χιλιόμετρα επάνω στη σκηνή και με το νέο τους δίσκο κάνουν ένα εντυπωσιακό βήμα μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Στη συναυλία τους στις 10/12 θα μας αποδείξουν πως ο θόρυβος γύρω από το όνομά τους είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Μαζί τους εμφανίζονται οι Spektrvm και οι The Ripples.


    ΓΙΑ ΤΟΥΣ LAZY MAN’S LOAD ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ:
    «Τέλος η συμμορία των Lazy Man’s Load που άνοιξαν το festival, όχι απλά δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη αλλά βγήκαν με take no prisoners διάθεση και δικαίωσαν απόλυτα όσους πιστεύουν πως είναι το πλέον ανερχόμενο όνομα της σκηνής ….» (Metal Hammer)
    «Την πρώτη συναυλία της φετινής σεζόν άνοιξαν οι Lazy Man's Load, που ήδη ο ντόρος γύρω από το όνομά τους είναι αισθητός στα ελληνικά δρώμενα. Μια εξάδα ετερόκλητη μα ταυτόχρονα ταιριαστή, μας παρουσίασε κομμάτια από το επερχόμενο "Saints Full Of Sin", ενώ ο κόσμος που ήδη είχε μαζευτεί, έδειξε τη στήριξη και ενδιαφέρον σε ένα από τα πιο ανερχόμενα σχήματα της πρωτεύουσας. Με ήχο κρυστάλλινο και με φωνή στιβαρή, αντάξια των μουσικών που τη συνόδευαν, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το heavy rock ιδίωμα, βρίσκοντας και χάνοντας παράλληλα σε όλο το set στοιχεία που ενώνουν μπάντες από τους Pantera έως τους Judas Priest» (Metal View)
    «Με εξαιρετικό image που το γουστάρω κάργα και αέρα επί σκηνής ξεκίνησαν τις ριφαρες και τις βαριές κιθάρες τους και μας έβαλαν στο mood! Ακούσαμε το “Heavy Lies The Crown” από τον επερχόμενο τους δίσκο αλλά το μενουδάκι τους είχε και “Juke Joint” αλλά και “In For The Kill” και “Outlaws Serenade” και φοβερό τελείωμα με “Slackjawed”. Ο τραγουδιστής του σχήματος με το κιλτ του “σκοτώνει”.» (Afternoise)
    «Σφιχτό παίξιμο, κινητική μπάντα, ήχος όχι κακός με εξαίρεση τα πολύ θαμμένα δεύτερα φωνητικά και συνολικά αρκετή ενέργεια μπροστά στους πρώτους αφιχθέντες. Σετ κάτι παραπάνω από 40 λεπτά, με κομμάτια και από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο του σχήματος και επιτυχημένο ξεκίνημα για το φεστιβάλ. Οι Lazy Man’s Load μας αποχαιρέτησαν ευχόμενοι να περάσουμε καλά με Nervosa και Firewind, αλλά σίγουρα περάσαμε καλά και μαζί τους.» (Rockrooster)
    « Η εμφάνιση των Lazy Man's Load ήταν ο ορισμός της τίμιας εμφάνισης από πολλές απόψεις. Τα παιξίματα ήταν εξαιρετικά, ο ήχος πάρα πολύ καλός και το δέσιμο της ομάδας υποδειγματικό, ενώ στο κρίσιμο ζήτημα της σκηνικής παρουσίας ο μέσος όρος ξεπεράστηκε με χαρακτηριστική άνεση, προεξάρχοντος ενός ικανότατου frontman. Από εκεί και πέρα, ο τελικός βαθμός εξαρτάται από τα ακριβή γούστα του καθενός, σε σχέση με το πολυσυλλεκτικό, μεταλλικό heavy rock, που υπηρετεί με σθένος το σχήμα, με αναφορές από τα τέλη των '80s μέχρι σήμερα.» (Rocking.gr)

    LAZY MAN’S LOAD presents “Saints Full Of Sin” …+ SPEKTRVM, THE RIPPLES – Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
    DOORS OPEN 20:00
    ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΔΩ
    Facebook event
    KYTTARO Live Club
    Ήπείρου 48 – Αθήνα
    Τηλ. 210-8224134


    SOCIALMEDIA:
    www.facebook.com/lmlband
    www.instagram.com/lmlgrofficial
    www.youtube.com/c/LazyMansLoad
    open.spotify.com/artist/5vypKcF6ODtYacW5A0dWll?si=EUfC0VT6T1uhZ2HdKzGkYw
    www.tiktok.com/@lmlgrofficial