Friday, 17 November 2023 13:00

VARATHRON: Μια σπουδαία συλλεκτική έκπληξη στο τεύχος Δεκεμβρίου και νέο videoclip

Written by 
    VARATHRON: Μια σπουδαία συλλεκτική έκπληξη στο τεύχος Δεκεμβρίου και νέο videoclip

    Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Metal Hammer θα υπάρχει μια σπουδαία συλλεκτική έκπληξη που αφορά τους θρυλικούς Varathron, η οποία αφορά και όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την ιστορική εξέλιξη της σκηνής μιας και πρόκειται για το σχήμα που μαζί με τους Rotting Christ και τους Necromantia, απαρτίζουν την τριάδα των συγκροτημάτων που θεμελίωσαν τον black metal ήχο στην Ελλάδα, δίνοντας του υπόσταση και σεβασμό σε παγκόσμιο επίπεδο! You have been Warned!! 

    Το καινούριο album των Varathron έχει τον τίτλο "The Crimson Temple" και αναμένουμε να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου, από την Agonia records. Το εξώφυλλο του δίσκου το βλέπουμε εδώ και παρακάτω παρακολουθούμε το καινούριο τους videoclip για το τραγούδι “Crypts In The Mist”.

    Tracklist:
    01. Ascension
    02. Hegemony of Chaos
    03. Crypts in the Mist
    04. Cimmerian Priesthood
    05. Sinners of the Crimson Temple
    06. Immortalis Regnum Diaboli
    07. To the Gods of Yore
    08. Shrouds of the Miasmic Winds
    09. Swamp King
    10. Constellation of the Archons

    Ο ηγέτης του σχήματος των Varathron, Stefan Necroabyssious, δήλωσε:
    "Έχουν περάσει σχεδόν 35 χρόνια από τότε που άρχισαν όλα, αλλά ο πόθος για ανίερες δημιουργίες μεγαλώνει καθημερινά. Φτιαγμένοι με ανυποχώρητη αφοσίωση και ασυμβίβαστο πάθος, σας παρουσιάζουμε το νέο έργο μας με τίτλο "The Crimson Temple"! Το album αποτελείται από 10 κομμάτια σε μια επική βόλτα 46 λεπτών στα βάθη του διαταραγμένου οράματός μας. Το "The Crimson Temple" δημιουργήθηκε για άλλη μια φορά στο Suncord Audiolab και εικονογραφήθηκε με εξαιρετική λεπτομέρεια από τον μοναδικό Paolo Girardi. Όπως πάντα, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ να εκφράσουμε την αιώνια ευγνωμοσύνη μας για τη συντριπτική υποστήριξή σας, όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας».

    Το pre – order του δίσκου μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ.

    Μην χάσετε την έκπληξη που τους αφορά στο τεύχος Δεκεμβρίου του Metal Hammer!!

    Υπενθυμίζουμε τα προγραμματισμένα live του σχήματος σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2024 μαζί με τους επίσης ιστορικούς Deviser. Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο 8ball στη Θεσσαλονίκη. Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο στην Αθήνα