Sunday, 11 February 2024 10:28

MEDUSA'S WRATH: Ο δίσκος, το lyric video και live ως support act στους Piranha

Written by 
    MEDUSA'S WRATH: Ο δίσκος, το lyric video και live ως support act στους Piranha

    Οι Medusa's Wrath, με προσανατολισμό στο κλασικό heavy metal, είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν μέσα στον Φεβρουάριο τον πρώτο δίσκο τους και από αυτό το album έδωσαν στην δημοσιότητα το lyric video για το τραγούδι “Heaven’s Gates”.


    Ο τίτλος του επερχόμενου δίσκου είναι "Pavor Exitium Mors", το σχήμα έχει ένα ακόμα EP που ονομάζεται “Lifeless Void” το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 και το σημερινό line up των Medusa's Wrath είναι το εξής:
    Πέτρος Καλύβας - Guitar
    Χριστίνα Παφτίνου - Bass
    Δημήτρης Ντόζης - Guitar
    Θεόδωρος Δημητριάδης - Drums
    Γιώργος Χρυσανθίδης – Φωνή

    Τους Medusa's Wrath τους βρίσκουμε στο Facebook ΕΔΩ και στο Instagram ΕΔΩ. Το σχήμα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε live ως support act στις 24 Φεβρουαρίου στο Temple, μαζί με τους Piranha και τους Penthos και τα εισιτήρια πωλούνται ΕΔΩ. Το δελτίο τύπου από τους διοργανωτές τις συναυλίας στις 24/2 λέει τα εξής:
    Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στην σκηνή του Temple, η Angels PR φέρνει κοντά σας μία μοναδική συναυλιακή συγκυρία που θα συζητηθεί. Ένα live ικανό να ενώσει όλους τους φίλους της Ελληνικής metal σκηνής, από όποιον χώρο και αν προέρχονται, με στόχο να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Οι black metallers Penthos που βρίσκονται στην διαδικασία προετοιμασίας του νέου τους υλικού, μετά το πολύ επιτυχημένο τους ντεμπούτο, παρέα με τους heavy metallers Medusa’s Wrath, επίσης με νέο υλικό στην φαρέτρα τους, θα προετοιμάσουν κατάλληλα το έδαφος για να υποδεχτούμε τους πρωτοπόρους της extreme metal Ελληνικής σκηνής, Piranha που θα μας θυμίσουν αγαπημένες στιγμές από τα ένδοξα 90's αλλά και από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά "Arise from the Shadows"! Στο Temple στις 24 Φεβρουαρίου τιμούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ακραίου metal ήχου!